Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 3 Haziran 2015

AK Parti Kadıköy, denizcilerle buluştu

AK Parti İlçe Başkanlığı, Türk Armatörleri, Tersanecileri, Bakanı İdris Güllüce, İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları Av. Faik Işık, Hasan Sert, Esma Ersin ve Alim Erdemir ’in katılımıyla, Gemi Klaslama ve Denetleme Kuruluşları, Denizcilik STK’ları ve Gemi Kaptanları ile boğazda tekne turunda bir araya gelindi.

AK Parti İlçe Başkanı Av. İsa MesihŞahin öncülüğünde; sektörün önde gelen Türk Armatörleri, Tersanecileri, Gemi Klaslama ve Denetleme Kuruluşları, Denizcilik STK’ları ve mesleğinde saygın Gemi Kaptanları ile boğazda tekne turunda bir araya gelindi.

Katılımın yoğun olduğu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları Av. Faik Işık, Hasan Sert, Esma Ersin ve Alim Erdemir ’in katılımıyla gerçekleşen programda; Sektörünün önde gelen STK Temsilcileri tek tek söz alarak denizcilik sektörü adına ve Türk Denizciliğinin daha da ileriye taşınabilmesi için fikirlerini beyan ettiler.

Bakan Güllüce, sektör ile ilgili aktarılan fikir ve temennilere teşekkür ederek yeni Türkiye’nin inşasında yeni fikirlere açık olduklarını ve Türk Denizciliğini muasır medeniyetler seviyesine taşımaktan bir an olsun feragat etmeyeceklerini beyan ettiler.

İstanbul boğazının güzel manzarasına ve havasına yakışır müzik ziyafetini de elbette unutmadık.

Etiketler:
selyus