Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 3 Kasım 2016

AK Parti Kadıköy’ün istişare buluşması

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı, İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in öncülüğünde iş adamlarıyla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme yemeği gerçekleştirdi.

Yemeğe, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Av. Hurşit Yıldırım, Hasan Turan, AK Parti Erzincan Milletvekili Serkan Bayram, Balıkesir Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Kıbrıs Yeni Boğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir, Almanya Schwabisch Hall Belediye Başkanı Herman Josef Pelgrim İstanbul ve Kadıköy’ün önemli iş adamları katıldı.

Misafirlerine, başkanlık sisteminin önemine vurgu yaparak bir konuşma yapan AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, “Önümüzdeki dönemde muhtemel bir Anayasa değişikliği ile önümüze gelecek olan başkanlık sistemi, ekonomik istikrar için önemli bir rol oynayacak. Öyle görüyoruz ki milletin önüne başkanlık sistemi konulacak ve yapılması gereken en doğru şey yapılacak. Millet ne derse o olacak. Başkanlık sisteminin en önemli tarafı süreklilik arz eden bir istikrar gelecek. Bu istikrar piyasalara güven olacaktır.” dedi.  

selyus