Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 28 Nisan 2018

AK Parti Küplüce Mahallesi seçime hazır

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı Küplüce Temsilciliği toplantısında mahalle yönetimi salona sığmadı. Yaklaşık 50 kişiden oluşan mahalle yönetimi ilçe yönetimini aratmadı. Her hafta aynı yoğunlukta toplantıları yaptıklarını ifade eden Mahalle Başkanı İlhami Kasımay, mahalle teşkilatı olarak her hafta verimli toplantılar yaptıklarını ve her zaman seçime hazır olduklarını ifade etti.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak her hafta bir mahalle toplantısına gitme kararı aldıktan sonra ilk pilot mahalle seçtiğimiz Küplüce Mahalle toplantısına katılarak toplantıda gelişmeleri gözlemledik. Toplantıda mahalle teşkilatlarının inançlı ve kararlı olduklarını gördük.

Toplantıya AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan ile Üsküdar Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Esat Kalay da katıldı.

Mahalle teşkilat mensuplarına seslenen İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan, “Aramıza nifak sokmak istiyorlar. Buna hep birlikte izin vermeyeceğiz inşallah. Değerli teşkilat mensuplarımız, fazla zamanımız yok, onun için çok çalışmamız lazım. Belediyemiz kısa zamanda inanılmazı başardı. Bunları çok iyi anlatmamız lazım. Bunun içinde size çok iş düşüyor. Allah’ın izniyle gümbür gümbür geliyoruz. Çok çalışarak önümüzdeki seçim sürecini dolu dolu geçirmemiz lazım” dedi.

İlginizi çekebilir

Geride bıraktıklarımız

Geride bıraktıklarımız

selyus