Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, YEREL YÖNETİMLER 12 Şubat 2017

AK Parti Milletvekillerinin il başkanlığında referandum buluşması

AK Parti İstanbul İl Başkanlığının milletvekillerini buluşturduğu toplantıda AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı ile Mustafa Ataş referandumda yapılacak çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdikleri belirtildi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, tarafından düzenlenen “İstanbul Milletvekilleri Genel İstişare ve Değerlendirme Toplantısı”nda bir araya geldi. İl Başkanı Selim Temurci’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı, Mustafa Ataş, Mehdi Eker, TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Av. Mihrimah Belma Satır, aralarında Dr. Ravza Kavakçı, Av. Hurşit Yıldırım, Av. Fatma Benli, Hasan Turan, Haydar Ali Yıldız, Harun Karaca’nın da bulunduğu İstanbul Milletvekilleri, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü ve İl Yürütme Kurulu Üyeleri katıldı.

 İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda, güncel ve siyasi konuların konuşulurken; referandum sürecine yönelik çalışmalar ve hazırlıklar değerlendirildi.

AK Parti Kurucu Lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Anayasa Değişikliği Teklifini dün onaylamasının ardından referandumun 16 Nisan’da yapılması kesinleşti. Bu çerçevede yapılan toplantıda, teşkilatın yapacağı çalışmalar bütün boyutlarıyla ele alındı. Basına kapalı olan toplantıda AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı ile Mustafa Ataş referandumda yapılacak çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdiği dile getirildi. 

İlginizi çekebilir

Başkan Erdoğan TEKNOFEST’te

Başkan Erdoğan TEKNOFEST’te

selyus