Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 22 Haziran 2016

AK Parti’nin geleceği iftarda buluştu

AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları, 961 mahalle başkanı ile iftarda buluştu. Başkan Taha Ayhan’ın ev sahipliğinde il başkanlığında gerçekleşen iftar programına İl Başkanı Dr. Selim Temurci ile Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Av. İsa Sinan Göktaş’ta katıldı.

AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları, 961 mahalle başkanı ile iftarda buluştu. Başkan Taha Ayhan’ın ev sahipliğinde il başkanlığında gerçekleşen iftar programına İl Başkanı Dr. Selim Temurci ile Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Av. İsa Sinan Göktaş’ın yanı sıra, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve 39 ilçenin tüm mahalle başkanları katıldı.

 

Mahalle başkanlarını iftarda ağırlayan AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Ayhan, “Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum. Sizlerle aynı gönül sofrasını paylaşmanın güzel bir duygu olduğunu buradan özellikle belirtmek istiyorum. İlçe başkanlarınızdan çalışmalarınız hakkında sürekli bilgi alıyoruz. Özverilerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi.

İstanbul Teşkilatlarının içinden çıkan deneyimli siyasetçi AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Av. İsa Sinan Göktaş, “Öncelikle Ramazan’ı Şerifinizi tebrik ediyorum. Mahallelerde kurulan gönül sofralarına verdiğiniz destekleri yakından takip ediyoruz. Değerli kardeşlerim, mahalleler ve sizler bizim olmazsa olmazımızsınız. Sizleri çok önemsiyoruz. Onun için ekibinizi sürekli güçlü ve hazır tutmak için ilçe başkanlarınızla istişarelerinizi sıklaştırın” diye konuştu.

 

Birçok iftar ve sahur yaptıkları bu mekanın, İstanbul’un gençleriyle birlikte şenlendiğini belirten İl Başkanı Dr. Selim Temurci, “İstanbul’da hummalı bir çalışmanın içindeyiz. Gönül Sofraları konusunda, her bir mahalle başkanıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok güzel bir hedef var, 42 bin. Ramazan, acısı olanın yanında olmak demektir. İhtiyacı olanın kapısını çalmak, kucaklaşmak, dualaşmak demektir. Eğer Gençlik Kollarımız Ramazan’da gerçekten 42 bin kapıyı çalıp o kucaklaşmaları başarabilirse, milletimizin hayır duasını almış oluruz. Bu güzel ve büyük çalışma için Gençlik Kollarımıza teşekkür ediyorum. Doğup büyüdüğümüz, sıcak bir kavram olan mahalleler de bizim için çok önemli. Biz mahallede kazanırsak, ilçede kazanırsak, İstanbul’da kazanırız. İstanbul’da kazanırsak Türkiye’de kazanacağımızı da biliyoruz. Bu anlamda yaptığınız çalışmalar ve verdiğiniz emekler bizler için çok kıymetli” şeklinde konuştu. 

selyus