Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 30 Nisan 2018

Anadolu Yakası’nın tanınan siyaset adamı Mehmet Genç, kararını verdi…

Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Genç, İstanbul 1. Bölge’den Milletvekili Aday Adayı oldu. Teşkilatçı kimliği ile öne çıkan, AK Parti Kadıköy ile Ataşehir teşkilatlarının kurucusu olan ve her iki teşkilatta da İlçe Başkan Yardımcısı görevlerinde bulunan Mehmet Genç’in bir başka önemli özelliği de ‘Milli Görüş’ kökenli bir siyasetçi olması.

AK Parti Ataşehir’de İlçe Başkan Yardımcılığının yanı sıra Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı da yapan Mehmet Genç, Anadolu Yakasında tanınan siyasetçi kimliğinin yanında Ataşehir’de adından sıkça söz edilen önemli biri isim. Duruşu ve saygınlığıyla ‘Siyasette en iyi çıkış yapan’ ödülünün sahibi olan Mehmet Genç, genç yaşına rağmen donanımlı bir siyaset adamı olarak adından söz ettiriyor..

Öte yandan Sancaktepe Medeniyet Yolcuları Vakfı Başkanlığı göreviyle yerli, milli ve şuurlu gençliği yetiştirmenin gayreti içiresinde olan Genç, aynı zamanda başkanı olduğu Sancaktepe Belediye Spor Kulübü ile bir çok başarıya imza atmaya devam ediyor. Sivil Toplum Kuruluşları’nda da aktif olan Mehmet Genç, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in başkanlığını yaptığı Sivas Platformu’nun Yönetim Kurulu Üyesi görevini yürütüyor.

Burada yazamadığımız daha bir çok özelliği ile öne çıkan AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mehmet Genç’e İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak başarılar dileriz.

selyus