Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 27 Mayıs 2018

Ataş, “Bu oyunların bir tek sebebi var; Erdoğan’ı devirmek, kalkınan ve gelişen Türkiye’nin önünü kesmek!”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “Değerli kardeşlerim yapılmak istenen aslında şudur: Bu oyunların bir tek sebebi vardır, Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek, kalkınmakta ve gelişmekte olan Türkiye’nin önünü kesmektir” dedi. 

Ramazan ayı boyunca birçok programa ev sahipliği yapan Üsküdar Belediyesi her Cuma ve Cumartesi günü Şemsipaşa Meydanı’nda sahur programı da gerçekleştiriyor.

Kurulan kardeşlik sofralarına İstanbul’un birçok ilçesinden katılan vatandaşlar hep birlikte sahur yaptı. Sahur programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen katıldı.

Sahura katılan binlerce Üsküdarlıya seslenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, önemli açıklamalarda bulundu.

“MİLLETİMİZ 15 TEMMUZ’DA KIYAMA KALKMAK SURETİYLE ADETA BİR KURTULUŞ SAVAŞI MÜCADELESİNİ VERİRCESİNE BU HAİNLERE NASIL Kİ FIRSAT VERMEDİ”

Üsküdar Belediyesi’nin organize ettiği sahur programına katılan binlerce vatandaşa altı çizilecek bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “Değerli kardeşlerim Türkiye çok önemli bir sürecin içerisinden geçiyor. AK Parti’nin 16 yıllık iktidarları döneminde Türkiye’de her alanda değişimi ve dönüşümü yaşatan kadrolar, başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde onun yol arkadaşlarıyla, başbakanımızın ve hükümetlerimizin gayretleriyle, yerel yöneticilerimizin yereldeki gayretleriyle Türkiye’de bir çok güzellikleri insanlarımızla, milletimizle buluşturmayı Rabbim bizlere nasip etti. Bizler bu hizmetleri yaparken birileri hep engel olmaya çalıştı. Gelişmekte ve kalkınmakta olan Türkiye’nin önünü kesmek için, Türkiye’de bu hizmetleri milletimizle buluşturan AK Parti iktidarlarını devirmek için denenmedik yol bırakılmadı. 2007 yılında e-muhtırayla, 2008 yılında parti kapatma davasıyla, 2013 yılında gezi olaylarıyla ve 2-17-25 Aralık operasyonlarıyla bu ülkenin önü kesilmeye çalışıldı. Son alamadılar. Nihayet 15 Temmuz hain darbe girişimiyle bu ülke işgal edilmeye çalışıldı. Hamd olsun ki başımızda Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider vardı ve milletimiz 15 Temmuz’da kıyama kalkmak suretiyle adeta bir Kurtuluş Savaşı mücadelesini verircesine bu hainlere nasıl ki fırsat vermediyse, işte o birliğimizi beraberliğimizi bozma arzusunda olan yurt dışındaki bir takım çevrelerin ve yurt içindeki işbirlikçilerinin imdi yeni bir takım yeni tezgahları sahneye koymak suretiyle Türkiye’ye diz çöktürmenin gayreti içerisindeler. Şimdi diyoruz ki nasıl 16 yıllık iktidarımız döneminde Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda, Sakarya’da, Dumlupınar’da, 15 Temmuz Darbe girişiminde bu millete nasıl diz çöktürmeyi başaramadıysalar, 24 Haziran seçimlerine giderken tüm planlarını bu millet bir kez daha boşa çıkartmak suretiyle başaramayacaklar diye inanıyoruz. Biz milletimizin sağduyusuna güveniyor ve inanıyoruz. Değerli kardeşlerim yapılmak istenen aslında şudur: Bu oyunların bir tek sebebi vardır, Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek, kalkınmakta ve gelişmekte olan Türkiye’nin önünü kesmektir”

selyus