Ataş, “Bu seçim, Türkiye’nin gelecek 100 yılını şekillendirecek”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “Önümüzde önemli bir seçim var. Türkiye’nin gelecek 100 yılını şekillendirecek bu önemli seçimi Rabbim ülkemize hayırlı eylesin. Aynı zamanda da ülkemizin bekası için, geleceği için önemli olan bu seçimle Türkiye’de yeni bir sistemle buluşmuş olacağız.”

Kadıköy’de yoğun bir tempoda seçim çalışması yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, iftarı Kadıköy İtfaiye geleneksel gönül sofrasında açtı. Buradaki yaklaşık 1,500 kişiye hitap eden Ataş,

24 Haziran seçimlerinin normal bir seçim olmadığını, 24 Haziran seçimlerinin önümüzdeki yüzyılın seçimi olduğunun özellikle altını çizdi. AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’a gün boyunca eşlik etti.

“BİZ BU ÜLKEYE HİZMETTEN BAŞKA HİÇBİR ŞEYİ KENDİMİZE ŞİAR EDEMEDİK”

Kadıköy İtfaiye’sinin geleneksel iftarına katılan Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, burada bir konuşma yaptı. Ataş, “Önümüzde önemli bir seçim var. Türkiye’nin gelecek 100 yılını şekillendirecek bu önemli seçimi Rabbim ülkemize hayırlı eylesin. Aynı zamanda da ülkemizin bekası için, geleceği için önemli olan bu seçimle Türkiye’de yeni bir sistemle buluşmuş olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılından bugüne kadar ki yönetim şeklini, millete hizmet yolundaki gayretlerini, sizler çok iyi biliyorsunuz. Biz bu ülkeye hizmetten başka hiçbir şeyi kendimize şiar edemedik” diye konuştu.

 

selyus