Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Eylül 2017

Ataş, Ümraniye teşkilatıyla bayramlaştı

Kurban Bayramı vesilesiyle AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ile  Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da katıldı.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Hasan Sert, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu, Ümraniye Belediyesi Başkan Yardımcıları ve AK Parti İlçe Teşkilatları katıldı.

Açılış konuşmasına herkesin bayramını kutlayarak başlayan AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, “Dünyanın çeşitli yerlerinde Müslümanlara karşı zulüm ediliyor. Rabbim dualarımızı duysun ve onların yardımcısı olsun. Hepinizin bayramını kutluyorum” dedi.

Ardından bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Rabbim cümlemize ailemizle birlikte ağız tadıyla nice bayramlar yaşatmayı nasip etsin. Hepimizin de bildiği gibi Arakan’daki kardeşlerimize karşı bir zulüm var. Türkiye, dünyadaki her mazlum için kalkan olduğu gibi Arakan’daki kardeşlerimize de kalkan olacaktır. Cumhurbaşkanımız bugünkü bayramlaşma programında da gereğini yapacağını söyledi. Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun. Bizler tüm mazlumların umudu olmaya devam edeceğiz. Bayramınız mübarek olsun” diyerek sözlerini bitirdi.

Herkesin bayramını tebrik ederek konuşmasına başlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, “Hiçbir karşılık beklemeden dava şuuru ile çalışan AK Parti Yönetimi ve dava arkadaşlarımızı tebrik ediyor, hepinizin bayramını kutluyorum” dedi.

Program, konuşmaların ardından protokolün vatandaşlarla bayramlaşmasıyla sona erdi.

selyus