Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 14 Mayıs 2016

Ataşehirli AK Kadınların “Anneler Günü” buluşması

AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları, Başkan Neslihan Yurtdagül’ün öncülüğünde gerçekleşen “Ataşehirli Anneler İle Gönülden Gönüle” programına yoğun katılım oldu.

AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları “Anneler Günü” nedeniyle “Ataşehirli Anneler İle Gönülden Gönüle” programı gerçekleştirdi. 14 Mayıs Cumartesi günü Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi Konferans Salonu’nda gerçekleşen programda Ataşehirli AK Kadınlar salonda boş koltuk bırakmadı. AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül’ün öncülüğünde gerçekleşen “Ataşehirli Anneler İle Gönülden Gönüle” konserine AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, belediye meclis üyeleri ile ilçe teşkilatları katıldı.  

“ANNELERİMİZİN CEFAKAR, ONURLU DURUŞU HER ZAMAN DÜNYA ÜZERİNDE ETKİLER UYANDIRMIŞTIR”

Programın ev sahibi olarak bir konuşma yapan AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, “Muhasır medeniyetler seviyesinde “2023/ 2053 / 2071 Hedefleri”ne gidilen yolda geleceğimizin garantisi, çocuklarımız ve gençlerimizi yetiştirecek olan güçlü ailemiz hepinize hoşgeldiniz diyorum. İnsanlık tarihi boyunca büyük devletler kurmuş bir medeniyetin çocukları olarak her zaman kadınlarımızın toplumsal hayatta daha fazla yer almasını önemseyen, insanlık tarihinde izler bırakırken kadınlarımızla beraber yol almayı şiar edinen, görev edinen millet olmanın gururunu yaşıyoruz. Annelerimizin cefakar, onurlu duruşu her zaman dünya üzerinde etkiler uyandırmıştır.

Biz kadınlar olarak önemli işler başaracağımıza inanıyoruz, sizlerle varız, sizlerle gurur duyuyoruz. Bu duygularla Türkiye ve tüm dünya annelerinin anneler gününü kutluyorum” dedi. 

TEŞKİLATLARIMIZIN OMURGASINI KADINLARIMIZ OLUŞTURUYOR”

Anneler Günü programında Ataşehir AK Kadınları yalnız bırakmayan AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, “Öncelikle anneler gününüzü tebrik ediyorum. Tabi anne deyince ilk önce aklıma kendi annem geliyor. Benim aklıma bir kez geliyor ama biz onun aklına yüz kez geliyoruz. Anneler aile içinde zaman zaman çocuklarını koruma adına fedakârlık gösterir. Nasıl anne ve babamıza of bile diyemiyorsak, işte eve geldiğimizde, yada evde iken çocuklarımızı yetiştirirken onlara of bile demeyelim. Onlara güleryüzle şefkatle davranalım. Annelerin en önemli görevleri çocuklarını en iyi bir şekilde yetiştirmektir. Bu arada teşkilatımızın omurgasına baktığımızda da kadınlarımızı ve anneleri görüyoruz. Bu vesileyle tekrar bu gününüzün güzel olmasını dileyerek anneler gününüzü bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.  

Konuşmaların ardından Türk Sanat Müziğinin önemli ismi Zekai Tunca Ataşehirli kadınlara bir konser verdi. 

 

 

 

selyus