Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 29 Nisan 2016

Aykurt Nuhoğlu takdiri aldı!

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, gerçekleştirdiği basın toplantısında, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na göndermede bulunarak hazırladığı bir ‘takdir’ belgesini hediye olarak adresine gönderdi.

Kadıköy Belediyesi’nin geçtiğimiz bir yıllık faaliyet raporunu değerlendirmek üzere basının karşısına geçen AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, önce Kadıköy Belediyesi’ni eleştiri yağmuruna tuttu, sonra da Kadıköy Belediyesi ile ilgili hazırladığı ironi içeren takdir belgesini kargo ile Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na gönderdi.

AK Parti Kadıköy İlçe Teşkilatının düzenlediği basın toplantısına İstanbul Milletvekili Hurşit Yıldırım, Kadıköy Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Başkan Yardımcıları da katıldı. Basının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, Kadıköy Belediyesiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

KADIKÖY’DE TERÖR ÖRGÜTÜNÜN İSMİNİ DUYMAK İSTEMİYORUZ!

Maalesef son dönemlerde yaşanan terör olayları nedeniyle bütün Türkiye teröre lanet okuyor. PKK terör örgütü gibi bir terör örgütü olan TAK Terör örgütünü de herkes biliyor artık.. Özellikle Mart Ayında Ankara Kızılay’da yapılan saldırıda, 34 vatandaşımız hayatını kaybetti Saldırıyı TAK Terör örgütü üstlendi.. Ankara Saldırısıyla bu örgüt kamuoyu nezdinde daha çok tanınmaya başlandı..

Kadıköy Belediyesi’nin ise aynı isimde bir kuruluşu var.. Akıllara zarar. Kuruluşun adı TAK. Tasarım Atölyesi Kadıköy ismiyle açılmış. Ancak, Belediyenin bu kuruluşu TAK ismiyle anılıyor. Biz Kurumun işlevine karşı değiliz.  Kadıköy’e hizmet eden hiçbir şeye itirazımız yok. Ancak TAK ismi Kadıköylüleri rahatsız ediyor. Kadıköy’de bir kurumun terör örgütü ismiyle aynı ismi taşımasına kimsenin tahammülü yoktur.

Ben bütün Türkiye’nin gözü önünde Kadıköy Belediye Başkanı’na sesleniyorum.

TAK Terör Örgütünün ismini Kadıköy’de duymaya tahammülümüz yoktur. Bu rezalete bir sorun verin. TAK ismini Kadıköy’den kaldırın!

AK PARTİ’Lİ ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANINDAN ÖZÜR DİLİYORUM!

AK Partili Belediyeler ile CHP’li Kadıköy Belediyesi’ni kıyaslamaya kalkacak olsak, bu kıyas Ak Partili belediyelerimize çok büyük bir ayıp olur. Çünkü kıyas için ortada değerlendirecek bir proje olması lazım. AK Partili Belediyeler arı gibi her ay yeni eserler ortaya koymuş, koymaya devam ediyor.. Mevcut Yerel yönetimle Kadıköy Belediyesinde 27 yıl geçmiş, ortaya bir tane önemli eser konmamış.. Yapamamışlar… Becerememişler…

Ben Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’den özür dileyerek, Üsküdar Belediyesinin 2 yılı ile Kadıköy Belediyesi’nin 2 yılını kıyaslamak istiyorum! Kadıköy Belediyesi 452 milyon bütçeyle 480.000 nüfuslu Kadıköy’e hizmet veriyor ,Üsküdar Belediyesi 355 milyon bütçeyle 540.000 nüfuslu Kadıköy’e hizmet veriyor Üsküdar Belediyesi’nin hem bütçesi daha düşük, hem baktığı nüfus daha fazla, hem de 2 yılda 2 yüz eser ortaya koymuş..

Üsküdar Belediyesi; Kültür Merkezleri yapmış, Spor Salonları Yapmış, Spor Alanları Yapmış, Yapmış da yapmış. 200 tane eser yapmış… Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun ise devasa bütçeyle, 2 yılda ortaya koyduğu bir tane önemli eser yok. AK Partili Belediyelerin hizmetleri nerede, Kadıköy Belediyesi’nin hizmetleri nerede? AK Parti’li Belediyenin hizmeti 2 yılda 200 eser, Kadıköy Belediyesi’nin hizmeti ise 27 yılda kocaman bir sıfır.

KADIKÖY BELEDİYESİ, AK PARTİ VAR DİYE RAHAT!

Belediyecilik demek proje demektir. Projeniz yoksa, ortaya bir eser koyamıyorsanız insanların size verdiği emanete ihanet ediyorsunuz demektir. Üstüne basa basa diyorum ki, Aykurt Nuhoğlu Kadıköylülerin verdiği emanete ihanet ediyor. Kadıköylülerin verdiği kutsal emanet, yerlerde sürünüyor. Ama Aykurt Nuhoğlu rahat! Kadıköy Belediyesi rahat! Bunun altını özellikle çiziyorum. Çünkü basiretsiz Kadıköy Belediyesi’nin imdadına her defasında Ak Parti yetişiyor. Ak Parti olmasa Kadıköy gerçekten bir köy olur.

Kadıköy’ü marka yapan Ak Parti’dir. Kadıköy’de Belediyecilik anlamında yapılan ne varsa Ak Partili Büyükşehir Belediyesi yapmıştır. Kadıköy’de bütün mega projelere AK Partili İBB ya da Ak Partili Merkezi yönetim imza atmıştır.

Ey Aykurt Nuhoğlu! Ey Kadıköy Belediyesi!

Bu devran böyle geldi ama böyle gitmez. “Artık bu beceriksizlik, bu rezalet Kadıköylülerin canına tak etmiştir.” Bütün Kalbimle inanarak söylüyorum ki; Kadıköylüler bu rezalete en güzel cevabı 2019’da verecektir…

KADIKÖY DEVRİMİNE SELAM OLSUN!

Konuşmasının son bölümünde “Kadıköylülerin sevgisini, taktirini kazanacağız ve Kadıköy’ü kazanacağız” mesajı veren Av. İsa Mesih Şahin toplantıya katılan basın mensuplarına teşekkür ettikten sonra, son söz olarak ; “içimizde hiçbir zamanda bitmeyen bir inanç, heyecan KADIKÖY DEVRİMİNE SELAM OLSUN” diyerek konuşmasını tamamladı.

KADIKÖY’Ü KÖY OLMAKTAN İBB VE MERKEZİ HÜKUMET KURTARIYOR

Daha sonra söz alan İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, Kadıköy Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Ömer Şahan, “Sayın ilçe başkanımız Kadıköy’le ilgili konulara girdi. Biliyorsunuz Kadıköy’ün içerisinde bir köy hecesi var. Emin olun Büyükşehir belediyemiz ve merkezi hükümet olmasa emin olun gerçekten bir köy olarak kalır. İlçemizde Kadıköy Belediyesinin yapmadıklarını ve Büyükşehir Belediyesi ile merkezi hükümetin yaptıklarını görüyoruz. Çok yakından takip ediyoruz gelişmeleri. Emin olun o yatırımlar olmasa burası yaşanılacak bir yer olmaktan çıkar. Bugün Kadıköy modern bir kent olma yolundaysa ve insanlar ilçenin belirli bölgelerinde rahat hareket edebiliyorsa bunu büyükşehir belediyesine borçludur” şeklinde konuştu.

AK PARTİLİ VEKİLDEN CHP’YE SERT ELEŞTİRİ

AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Hurşit Yıldırım, toplantıda yaptığı konuşmada Cumhuriyet Halk Partisi’ne yüklendi. Yıldırım, şunları söyledi: “Bu son 2 ayda Cumhuriyet Halk Partisi bir Milletvekilinin odasındaki Atatürk resmini bulana kadar biz iki tane köprünün son tablilerini yerleştirdik. CHP’nin zihniyetinde bir yerel yönetim anlayışı yoktur. Bugün Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın, Bakırköy, Beşiktaş, Kadıköy gibi yerlerde cankurtaran bir simidi olmasa aslında her şey gün yüzüne daha çabuk çıkmış olacak” Kadıköy Belediyesi’nin bir projesi bir yatırımı olmadığı için eleştirecek bir şey bulamadıklarını, Belediye Başkanı Sayın Aykurt Nuhoğlu’nun bir toplantıda 25+1 projeleri olduğunu ve bunu da kendilerinden kopya aldıklarını ifade eden İstanbul Milletvekili Av. Hurşit Yıldırım, “2014 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı iken 25+1 projeyle sahalara indik. Bu projelerimizi kitapçık haline getirdik. Kadıköylülerin taktiri ile seçilemedik. Sayın Nuhoğlu, 25+1 projeyle Burada bizi taklit etmekten geri kalmadı. Gerçi o elindekileri de yapacağı yok ancak isterse Kadıköy’e kazandırmak istediğimiz projeleri kendisine bila bedel verebilirim. Helal olsun. Ayrıca bizim Kadıköylülere kazandıracağımızı söylediğimiz bazı projeleri büyükşehir belediyesi birer birer yapmaya başladı bile” dedi.

Toplantının sonunda AK Parti İlçe Teşkilatı, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na göndermede bulunarak hazırladığı ‘takdir’ belgesini hediye olarak kargo aracılığıyla gönderdi.

selyus