Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 25 Aralık 2017

Aykurt Nuhoğlu’na CHP’li gençlerden tepki!

Kadıköy Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili ve İBB Meclis Üyesi Ömer Şahan, Kadıköy Belediyesi’ni yönetemeyen Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, CHP Kadıköy İlçeyi yönetmeye kalkınca gençlerden sert tepki aldığını iddia etti. Şahan, “Daha kendi üyelerine demokrasi sağlayamamış, birde Kadıköylülerle beraber yöneteceğiz diyor”

CHP Kadıköy 36.olağan kongresi.Parti içi demokrasiyi hiçe sayan anlayış ve zihniyete karşı yapılan bir protestodur.Gençler ve gençlere inanan kongre delegeleri kartlarımızı masaya bırakıp salonu hep beraber terkettik.Bu protesto Yediden yetmişe herkese umut verdi…

Posted by Murat Kaplan on Dienstag, 26. Dezember 2017

CHP Kadıköy 36. Olağan Kongresinde gençlerin tepkisi damgasını vurdu. Kongreye müdahale edildiği ve kadınlarla gençlerin devre dışı bırakılmak istendiği tepkisini veren gençlik kolları, delege kartlarını masaya bırakıp protesto ettiler. Gençler listeye koyulmayınca kongre divan başkanı Ömer Fethi Gürer’e ve listeyi hazırlayanlara tepki vererek. Salonu terk ettiler. Divan Başkanı Gürer’in kadın aday adayına yeterli imzayı toplama fırsatı vermediği iddia ediliyor.CHP Kadıköy 36. Olağan Kongresi’ni basından yakından takip eden Kadıköy Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili ve İBB Meclis Üyesi Ömer Şahan, “Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, gençlerin içinde Kadıköy Belediyesi’nde çalışanları işten çıkaracağım diye tehdit etmiş. Daha kendi üyelerine demokrasi sağlayamamış, birde Kadıköylülerle beraber yöneteceğiz diyor. Siz Kadıköy’ü, Altıyol’da bir daireden, çilek sokakta bir restauranttan ve etrafınızdaki 3-5 kişi ile yönetiyorsunuz. Kadıköy’ü nasıl yönettiğiniz, Kadıköy’ Belediyesi’nin içler açısı halinden belli oluyor!” dedi.Kadıköy Belediyesi’nde çalışan CHP Kadıköy Gençlik Kolları Üyesi Murat Kaplan, “CHP örgütümüzün değerleriyle gücüyle belediye yönetimlerine giren belediye başkanı, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, hangi projeyi ürettiniz de bu örgüt dışında açılışlarınıza gelen oldu? Hangi davada bu örgüt sizi yalnız bıraktı? Partili gençlerimize arkadaşlarımıza bir işi bile çok görüyorsunuz. Mevcut olanları da işlerinden ediyorsunuz. Sizler kendinizde hak görüp bütün Kadıköy örgütünü kendi çıkarlarınız doğrultusunda 2019 seçimlerinde yerel yönetimi kendi yakın arkadaşlarınızla belirlemek için mi bu örgüt çalışıyor. 2019’dan sonra ülkenin durumunu anlayamıyor musunuz? Hiç mi kitap gazete dergi okumuyorsunuz? Ülkemizin içinde bulunduğu durumu Anlamanız için vatansız mı kalmak gerekiyor. Kadıköy ilçe başkanlığı örgüt neden aktif değil anlıyor musunuz, peşkeş çektiklerinize sorabilirsiniz”   

selyus