Bağış, “Geçmişte bu ülkede yeri geldi bütün kesimler ayrımcılığa uğradı”

Diriliş Gençlik Federasyonu’nun “El ele hep birlikte güçlü Türkiye” temalı gecesine katılan Devlet ve Avrupa Birliği eski Bakanı Egemen Bağış, “Geçmişte bu ülkede yeri geldi bütün kesimler ayrımcılığa uğradı” dedi. 

Diriliş Gençlik Federasyonu, “El ele hep birlikte güçlü Türkiye” temalı bir program düzenledi. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Şehit yakınları, gaziler ile Sivil Tolum Kuruluşları’na yönelik organize edilen programa Devlet ve Avrupa Birliği eski Bakanı Egemen Bağış’ta katıldı. Programa Bağış’ın yanı sıra Gazeteci Yazar Sabri Balaman, 24’üncü dönem Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Doğu ve Güneydoğu STK Platformu Başkanı, Diyarbakır Vakfı İstanbul Şubesi Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın, STK Başkanları da katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çırpıcı Sosyal Tesisleri’nde Diriliş Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Berivan Algın’ın öncülüğünde gerçekleşen programda bir konuşma yapan Devlet ve Avrupa Birliği eski Bakanı Egemen Bağış, Sultan Abdülhamid Han’ı ölümünün 100’üncü yıldönümünde yad ederek salondakilere ruhu için Fatiha Süresini okuttu.  Bağış, CHP zihniyetinin iktidar olduğu dönemlerde ayrımcılığa uğramayan kesimin olmadığının altını çizdi.

selyus