Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 29 Ocak 2016

Balıkesir teşkilatı kendine yakışanı yaptı!

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan ve yönetimi ile İl Kadın Kolları Başkanı Gamze Kızılgül ve yönetimi, Balıkesir Adliyesi’ne giderek Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan ve yönetimi ile İl Kadın Kolları Başkanı Gamze Kızılgül ve yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu. İl Başkanı Orkan “Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında diktatör bozuntusu söyleminde bulunan bir genel başkan, Türkiye Cumhuriyeti’nde bir siyasi partiyi temsil edemez” diyerek sözlerine başladı.

“Bu mesele bir parti meselesi değildir. Türkiye tarihinde ilk kez, milletin oylarıyla seçilmiş olan Cumhurbaşkanımıza, hiç kimsenin hakaret etme hakkı yoktur. Bu hakaret Cumhurbaşkanlığı makamına olduğu kadar, yüce milletimize de edilmiş bir hakarettir.  Kazanamadığı her seçimde, hakaret etmeyi kendine Misyon edinmiş kişilerin, bu yaptıkları hadise son derece üzücü ve kabul edilemez niteliktedir. Ana Muhalefet lideri olarak, kendi ülkendeki en üst makama hakaret etmek nasıl bir durumdur hala anlamış değilim. Diktatörlükle suçladığı makama muhalefet edecek kadar özgür bir yapı varken, sürekli diktatör kelimesini kullanması gerçekten çok şaşırtıcı. Allah ıslah etsin demekten başka, söyleyecek birşey bulamıyorum” diyen Dinçer Orkan, Türkiye siyasetinin, hakaretsiz ve kavgasız olmasını diledi.

Kaynak: Balıkesir Haberleri,TV100

selyus