Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 7 Ekim 2015

Başbakan Davutoğlu, Başkan Polat’ı dinledi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, binlerce güçlü ve tecrübeli kadrosuyla İstanbul’un 39 ilçesinde verimli seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat’tan detaylı bilgi aldı.

Seçim çalışmalarını İstanbul’da yürüten AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, güne Ebu Eyyûb El-ensarî ziyareti ile başladı. İl Başkanı Dr. Selim Temurci’nin öncülüğünde, Genel Başkan Yardımcıları, İBB Başkanı Kadir Topbaş, milletvekilleri, İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, İl Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanlarının da katılımıyla il başkanlığında organize edilen toplantı verimli geçti. Başbakan Davutoğlu, toplantı öncesinde AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat’tan bugüne kadar yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Polat, 39 ilçede yürüttükleri 1 Kasım Seçim çalışmaları hakkında Başbakan Davutoğlu’na detaylı bilgi vererek verimli çalışmalarını her geçen gün daha da yoğunlaştırdıklarını ifade etti. AK Parti’nin olmazsa olmazları kadınların İstanbul’da etkili çalışmaları, seçmene yumuşak dokunuşları ve özellikle evlerde yaptıkları verimli çalışmalardan dolayı Başbakan Davutoğlu İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat’ı tebrik etti.  

AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş’ta yaptıkları çalışmalar hakkında Başbakan Davutoğlu’na bilgi verdi.

selyus