Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 9 Ekim 2015

Başbakan Davutoğlu Beyoğlu Belediyesi’nde

Başbakan Ahmet Davutoğlu Beyoğlu Belediyesi’nin tarihi binasından STAR-NTV ortak canlı yayınına katıldı. Davutoğlu, Mabeyn salonundan gerçekleştirilen yayın sonrası Okmeydanı maketini inceledi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, geçtiğimiz yıl Uluslararası İşbirliği Ajansı (JİCA) ile yapılan “Afet Önleme Projesi İşbirliği Anlaşması” kapsamında, Bunkyo Belediyesi ile karşılıklı yapılacak anlaşmalar için Japonya’da olan Demircan’dan telefondan bilgi aldı.

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı STAR-NTV Canlı yayını Beyoğlu Belediyesi Mabeyn salonunda gerçekleşti. Türkiye ve Dünya gündemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Başbakan Davutoğlu mabeyn salonunda yapılan yayın sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen Beyoğlu Belediye binasını gezdi. Kendisine AK Parti Genel Sekreteri Ömer Çelik eşlik etti. Ayrıca AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş ile İBB meclis üyeleri Şenol Cengiz ve İlhan Turan’da başbakanı karşılayanlar arasında idi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JİCA) ile yapılan “Afet Önleme Projesi İşbirliği Anlaşması” kapsamında Bunkyo Belediyesi ile karşılıklı yapılacak anlaşmalar için Japonya’da olması nedeniyle Başbakan Davutoğlu’nu belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri karşıladı.

OKMEYDANI KENTSEL DÖNÜŞÜM MAKETİNİ İNCELEDİ

Katıldığı canlı yayında Türkiye ve dünya gündemine yönelik önemli açıklamalar yapan Başbakan Davutoğlu, yayın sonrası Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan tarafından Okmeydanı kentsel dönüşüm projesi için yaptırılan üç boyutlu maketi inceledi. Davutoğlu, Başkan Demircan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirerek proje hakkında bilgi aldı. Başbakan Davutoğlu, binadan ayrıldı.

selyus