Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 4 Şubat 2017

Başbakan Yıldırım, “Adana kebabı yiye yiye rejim de bozuldu!”

Kılıçdaroğlu’nun “Referandumdan evet çıkarsa rejim değişecek” çıkışına da esprili bir dille cevap veren Başbakan Yıldırım, “Doğru, bir rejim değişikliği var, çünkü milletvekilleri Anayasa değişikliğinde gece gündüz çalıştılar. Her ilde değişik yemekler yiyor. Ne rejim kaldı ne bir şey. Adana kebabı yiye yiye rejim de bozuldu, her şey bozuldu.”

Başbakan Binali Yıldırım, Adana’da Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik ile birlikte partisinin Adnan Menderes Spor Salonu’nda düzenlediği Sandık Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Referandumdan evet çıkarsa rejim değişecek” çıkışına da esprili bir dille cevap veren Başbakan Yıldırım, şunları söyledi:

“Doğru, bir rejim değişikliği var, çünkü milletvekilleri Anayasa değişikliğinde gece gündüz çalıştılar. Her ilde değişik yemekler yiyor. Ne rejim kaldı ne bir şey. Adana kebabı yiye yiye rejim de bozuldu, her şey bozuldu. ‘Bu bir dayatmadır’ diyorlar. Be kardeşim. Gözüm. Kemal Bey. 1 ay boyunca bu vekiller gece demedi, gündüz demedi Mecliste çalıştılar. Ne söyleyeceklerse hepsini söylediler.”

selyus