Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 4 Mart 2018

Başbakan Yıldırım, “Sen Türk bayrağını cebine koyup Hakkari’ye girerken biz…”

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Kütahya Spor Salonu’nda düzenlenen Kadın Kolları 5. Olağan İl Kongresi’nde konuştu.

Kendisini coşkuyla karşılayan Kütahyalılara teşekkür eden Yıldırım, kurulduğu günden bu güne AK Parti Kütahya Teşkilatında görev yapanlara teşekkür etti, hizmet yarışına devam edeceklere de başarılar diledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türk bayrağı çağrısını hatırlatan Yıldırım, şunları söyledi:

“Sen Türk bayrağını cebine koyup Hakkari’ye girerken biz göğsümüzde, kalbimizde ve ofisimizde, Türkiye’nin her yerinde Türk bayrağımızı dalgalandırıyorduk. Tabii ki güzel bir şey. Bu noktaya gelmiş olması da Türkiye adına büyük bir kazanımdır. Bayrağımız bizim canımız, rengi bizim kanımız, hilali bağımsızlığımızın sembolü, yıldızları her bir şehidimizin nişanesidir.”

“ÇAMUR SİYASETİ YAPANLAR, SİYASET SAHNESİNDEN SİLİNECEK”

Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, şöyle konuştu:

“Çamur siyaseti de tembellik siyaseti de AK Parti’yle son buldu. Artık yan gelip yatarak her seçimden yenilgiyle çıktığı halde zafer nidaları atarak muhalefet yapanların miadı doldu. İnşallah cumhurbaşkanlığı sistemiyle milletin halini, memleketin geldiği yeri bilmeden boş boş konuşanlar, atanlar tutanlar tarihe teslim olacak. Çamur siyaseti yapanlar, siyaset sahnesinden silinecek.

Dün halk oylamasında ‘Hayır’da bir olalım’ diyenler, bugün milli duruş, yerli duruş sergileyenlere ateş püskürüyor. Biz onların derdini biliyoruz. Onlar geleceklerini gördüler, kaybedeceklerini şimdiden anladılar, onun telaşını yaşıyorlar. Kongrelerimizin şu heyecanı, salondaki şu coşku onların uykularını kaçırıyor. Anladılar ki 2019 yenilgisi daha şimdiden kapılarını çalıyor.  Hizmette kusur etmediğimiz için bu konuda söz bulamayanlar ‘Cumhur İttifakı’na sataşıyorlar. Bu aciz siyaset karşısında söylenecek tek bir şey var, biz onları kendi haline bırakıp işimize bakalım.”

İlginizi çekebilir

Tank araçları eze eze ilerledi

Tank araçları eze eze ilerledi

selyus