Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 23 Temmuz 2016

Başkan Çakıroğlu, “Başaramadılar, başaramadılar, başaramayacaklar”

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, “Başaramadılar. Tarihimizden bu yana ilk defa karşılarına bu kadar güçlü bir millet çıktı. Sizler çıktınız. Kendini tankların altına atan, göğsünü açarak kurşunlara koşan yiğitlerimiz, gazilerimiz ve Şehitlerimiz sayesinde başaramadılar. Başaramadılar, başaramadılar, başaramayacaklar..”

Ümraniye Belediyesi tarafından Fetullahçi Terör Örgütü’nün acımasızca kurşun sıktığı Şehitlerimiz için düzenlenen Kur’an Tilaveti ve dualar programına katılan AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniye Meydanı’ında altı kalın puntolarla çizilecek tarihi bir konuşma yaptı. Çakıroğlu, meydanı dolduran binlerce Ümraniyelilerle birlikte şeytanın piyonu Fetullah Gülen ve işbirlikçisi teröristlere lanetler yağdırdı.

“O KAHPELER MİLLETİMİZE KASTETTİLER”

Bayrakları Bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır diye söz başlayan AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, “İşte bu şuurla bir haftadır meydanları dolduran milletine, Milli İrade’ye, Cumhurbaşkanına, devletine sahip çıkan Ümraniyeli kahramanlarım; hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bundan tam bir hafta önce kahpe güç odakları, milletimizin renklerine bürünmüş küresel güçlerin uşakları, o kahpeler milletimize kastettiler. Milletimize silah çektiler. Savaş uçaklarıyla, anklarla Milli İrade’nin Meclisi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni bombaladılar. İnsanlarımıza tank mermisi attılar, kurşun sıktılar, köprüleri kapattılar ve insanlarımıza kurşun sıktılar onları yaraladılar, Şehit ettiler.” dedi.  

“RABBİM ONLARI KAHRI PERİŞAN EYLESİN”

FETÖ/PDY zihniyetli vatan hainlerine binlerce Ümraniyeli ile birlikte beddualar eden Başkan Çakıroğlu, “Allah’ım onları kahrı perişan eyle. Allah’ım onlara gün yüzü gösterme. Müslüman görünümündeki Amerika’da 400 dönüm içerisinde bir kral hayati yaşayan, üfürükçülük yapan sahte Mehdi, tapınakçı Feto ve onun beynini yıkadığı küresel güçlerin uşaklarını, bu vatan hainlerini şiddetle lanetliyorum. Rabbim onlara bir daha fırsat vermesin. Rabbim onları kahrı perişan eylesin.” diye konuştu.  

“BAŞARAMADILAR, BAŞARAMADILAR, BAŞARAMAYACAKLAR”

İlçe Başkanı Çakıroğlu, “Başaramadılar. Tarihimizden bu yana ilk defa karşılarına bu kadar güçlü bir millet çıktı. Sizler çıktınız. Kendini tankların altına atan, göğsünü açarak kurşunlara koşan yiğitlerimiz, gazilerimiz ve Şehitlerimiz sayesinde başaramadılar. Başaramadılar, başaramadılar, başaramayacaklar..” diye konuşmasını tamamladı.  

selyus