Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 20 Eylül 2018

Başkan Döğücü ve Yürütme Kurulu Üyeleri, AK Parti Genel Merkezde

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Yürütme Kurulu Üyeleri ile birlikte AK Parti Genel Merkezde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Başkan Döğücü ve ekibi, AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Julide Sarıeroğlu, AK Parti Genel Merkez Mali İşler Başkanı Vedat Demiröz, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde Genel Başkan Yardımcıları ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü ile Yürütme Kurulu Üyelerinin bu ziyaretlerinden son derece memnun olduklarını dile getirerek önümüzdeki süreçte yapılacak olan yerel seçimlerde başarılar dilediler.

Başkan Döğücü de kendilerini misafir ederek samimi ve içten davranan Genel Başkan Yardımcıları ile Genel Merkez Kadın Kolları Başkanına teşekkür etti.

 

selyus