Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 13 Temmuz 2017

Başkan Eminmollaoğlu, ilk açıklamasını yaptı

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı olarak ataması yapılan Av. Mahmut Eminmollaoğlu, kendi sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın elinden mazbatasını alan Başkan Eminmollaoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Hamdolsun kutlu bir vazife emanet edildi bugün bizlere. Görev; Kurucu Liderimiz Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın takdiri ile Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Mustafa ATAŞ ve AK Parti İstanbul İl Başkanımız Selim TEMURCİ beyler tarafından şahsımıza tevdi edildi. AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı görevimiz; hayırla, huzurla ve şerefle vücut bulsun inşallah…

Bu görev; ne kadar onurlu ve şerefli ise bir o kadar da sadakat, gayret ve vefa gerektiren kutlu bir görevdir. Belki meşakkatli ancak büyüklerimiz ve tüm yol arkadaşlarımızla el ele gönül gönüle verdiğimizde birlik, beraberlik ve uyum içerisinde ayrım yapmadan, asla ötekileştirmeden Allah’ın izni ve keremiyle üstesinden gelebileceğimize inandığımız zorlu ama kutlu bir vazifeye memuriyettir.

Bu emanetin bizlere tesliminde; başta bize inanan ve güvenen, her zaman desteğini gördüğüm Belediye Başkanımız sayın Hasan CAN’a, çok kıymetli belediye başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz ve yıllardır birlikte Ümraniye’miz için emek verdiğimiz tüm çalışma arkadaşlarım ile AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı’mızın her kademesinde bugüne kadar görev yapan tüm kardeşlerime, tüm dostlarıma hasılı Ümraniye’mizde hayır dua ve desteğini beklediğimiz her bir vatandaşımıza şükranlarımı arz ediyorum.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı görevimizin ilçemiz ve bu hak davamız için nice güzelliklerle dolu neticelere vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum.

Siyasi hayatımızda düstur edindiğimiz ve Belediye Başkanı’mızın her zaman tekrarladığı bir dua ile sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.

“Allah’ım bize yanlış yaptırma,

Yanlış yaparsak yanlışımızdan dönmeyi nasip eyle,

Ve bizi yanlışa sevk edecek dost olmayıp da dost gibi görünenlerden uzak eyle. Amin.” diye konuştu.

selyus