Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 20 Temmuz 2017

Başkan Eminmollaoğlu, “Kafamın arkasında ikinci bir ajanda olmadı”

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, “Bugüne kadar hiç hesap içinde olmadım. Benim kafamın arkasında ikinci bir ajanda olmadı. Tek derdim Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte onurla yürüdüğüm kutlu davama hizmet etmek.”

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ / ÖZEL HABER

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’na atanan Av. Mahmut Eminmollaoğlu’nu makamında ziyaret ettik. Geçtiğimiz günlerde Ankara’ya çağrılarak AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş tarafından sertifikası verilerek ataması tebliğ edilen AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, hiç zaman kaybetmeden çalışmalarına başladı. Başkan Eminmollaoğlu’nun ataması bir hafta önce yapıldıktan sonra hayırlı olsun için gelen insanların yoğunluğundan ilçe binasında adeta izdiham oluyor. Ümraniye’nin sevilen ve sayılan isimlerinden olan Eminmollaoğlu, aynı zamanda 2001 yılında AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatlarının kurucularından.

“13,5 YIL AĞABEY KARDEŞ OLARAK ÇALIŞTIĞIM VE KENDİSİNDEN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİĞİM HASAN CAN BAŞKANIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”

Ümraniye’nin ‘Usta Siyasetçisi’ Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ile 13,5 yıl belediye başkan yardımcısı olarak görev alan ve genel merkezin taktiri ile de yeniden Ümraniye siyaset meydanlarına geri dönen Başkan Eminmollaoğlu, “Bugüne kadar hiç hesap içinde olmadım. Benim kafamın arkasında ikinci bir ajanda olmadı. Tek derdim Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte onurla yürüdüğüm kutlu davama hizmet etmek. Naçizane geldiğimiz makamlar; parti kuruculuğu olsun, belediye başkan yardımcılığı olsun ve en son ilçe başkanlığı olsun hiçbirini talep etmedim. Bu görevler tamamen taktiri ilahi. Rabbim nasip etti. Bizde, Rabbimizi ve beraber çalıştığım büyüklerimi mahcup etmemek için elimden geleni yapmanın gayreti içinde oldum. Buradan İstanbul Takipte aracılığıyla 13,5 yıl ağabey kardeş ilişkisini hiç bozmadan birlikte çalıştığım ve bu süre zarfında kendisinden çok şey öğrendiğim Sayın Hasan Can Başkanıma çok teşekkür ederim.” dedi.

Başkan Eminmollaoğlu, kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini ve kongre sürecine kadar yapacağı görüşmelerle en iyi kadroyu kurmanın gayreti içinde olacağını sözlerine ekledi.

NOT: Kaynak gösterilse de alıntı yapıldığı taktirde tüm yasal haklarımızı kullanacağız. 

 

selyus