Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 24 Temmuz 2017

Başkan Gürkan’dan “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” açıklaması

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” nedeniyle bir açıklama yaptı. Göreve geldiği günden beri durmayan ve her geçen gün üstüne katarak Beykoz’da AK Parti’nin oylarının ikiye katlanmasına sebep olan başarılı siyaset adamı Başkan Gürkan, basın bayramı ile ilgili yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi;

“Toplumun değer yargıları ile kanunlara saygılı, kişi hak ve özgürlüklerini referans alan tarafsız ve objektif bir basının, demokrasinin en etkili ve verimli araçlarından biri olduğu tartışılmaz bir gerçektir.

Bilindiği üzere; 15 Temmuz gecesi vatanımıza, devletimize ve milletimize karşı hain bir ihanet hareketinin yaşandığı bu süreçte destan yazan kahraman halkımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte, demokrasilerin vazgeçilmez unsurları olan basın yayın kuruluşlarımızda o gece, ülke genelinde ve ilimizde devlet büyüklerimiz ve milletimiz arasında kurulması gereken en doğru iletişime hızla vesile olmuşlar, milli iradeye ve demokrasiye samimiyetle sahip çıkmışlardır. İhanet hareketinin bertaraf edilmesi anlamında bu zor günde büyük bir sınav vermişler, gerekli duyarlılığı, gayreti göstererek, sorumluluklarını hakkıyla yerine getirmişlerdir.

Bu vesile ile; ülke menfaatlerini ve kamu düzeninin korunmasını göz ardı etmeden görevini yapan başta Beykoz ve İstanbul’daki basın mensubları olmak üzere, tüm basın mensuplarına teşekkürlerimi sunuyor, bayramlarını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

selyus