Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 27 Mayıs 2018

Başkan Hasan Can, Erol Kaya’yı Ümraniye’de ağırladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Santral Ramazan Etkinlik alanında bulunan Tokatlılar Dernek Standını ile Gençlik Platformunu ziyaret ederek vatandaşlar ve gençlerle bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; Belediye Nikâh Sarayı’nda Tokatlılar için düzenlenen iftar programından sonra Ümraniye Santral Ramazan etkinlik alanında bulunan Tokatlılar Dernek Standını ziyaret ederek vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Ardından tüm protokol aynı etkinlik alanında bulunan Gençlik Platformunu da ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, gençlere siyasi tecrübelerini anlatarak, 24 Haziran seçimleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaretlerde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, dernek yöneticileri, STK temsilcileri ve Gençlik Platformu Üyeleri bulundu.

Ayrıca tüm protokol etkinlik alanında bulunan diğer derneklerin stantlarını da gezerek hayırlı Ramazanlar diledi.

selyus