Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 9 Ocak 2017

Başkan Mukaddes Bilgin, gazetecilerin gününü tebrik etti

Ümraniye’de yaptığı önemli etkinlik ve çalışmalarla Kutlu Davaya ciddi katkıları bulunan AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, gazetecilerin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutladı.

AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısı ile bir açıklama yaptı. Siyasetin içine olması hasebiyle gazetecilerle zaman zaman aynı ortamda buluştuklarını ve haber yaparken zaman zaman zor şartlarda görevlerini yaptıklarına şahit olduklarını dile getiren Ümraniye’nin başarılı kadın siyasetçisi Başkan Mukaddes Bilgin, ulusal ve yerel gazetecilere yönelik güzel duygularından dolayı İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak teşekkür ederiz.

Basın çalışanı gazetecilere yönelik bir açıklama yapan Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, “Özellikle ülkemizin zor bir süreçten geçtiği bu günlerde topluma hızlı ve doğru haber ulaştırmak amacıyla mesai kavramı olmaksızın canhıraş bir şekilde çalışan basın mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyorum.” dedi. 

selyus