Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 11 Nisan 2015

Başkan Polat, “Kadın değişirse aile, aile değişirse toplum değişir”

STK’larla biraraya gelen İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, “Kadın değişirse aile, aile değişirse toplum değişir. Bu sebeple, sivil toplum kuruluşlarının kadın, aile ve gençlerin bilinçlendirilmesi hususunda faaliyetlerini önemsiyor ve destekliyoruz”

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı, İl Başkanı İffet Polat’ı Sivil Toplum Kuruluşlarının kadın temsilcileriyle buluşturdu. 

İl Başkanlığında düzenlenen toplantıya, İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat’ın yanı sıra, il yürütme kurulu üyeleri ve 39 sivil toplum kuruluşunun temsilcileri katıldı. Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren İl Başkanı İffet Polat, “Kadının yeryüzünde barışı, adaleti, merhameti yönetmek, uygulamak ve insanları sevk etmekle ilgili önemli bir misyona sahip olduğunu düşünüyorum. Medeniyetimiz, bir fedakarlık medeniyetidir. Diğerkâmlık ve kendi dışında kalan insanları düşünmek bizim önemli manevi dinamiklerimizdendir. Ancak asrımızın en büyük sıkıntılarından biri bireyselleşme ve ego odaklı yaşam tarzıdır. Sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışmalarla, özümüze dönüş sağlayacağımıza inanıyorum” dedi.

Sultan Alpaslan Gazi, 1071’de Anadolu’nun kapılarını açtığında yalnız olmadığını ifade eden İl Başkan Polat, “Yanında abdallar, ahîler ve bacıyân-ı rum denen Anadolu’nun fedâkar kadınları vardı. Kadın değişirse aile, aile değişirse toplum değişir. Bu sebeple, sivil toplum kuruluşlarının kadın, aile ve gençlerin bilinçlendirilmesi hususunda faaliyetlerini önemsiyor ve destekliyoruz” diye konuştu.

İl Başkanı İffet Polat’ın konuşmasının ardından STK temsilcileri söz alarak, devam etmekte olan projeleri ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Toplantı, iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.

Etiketler:
selyus