Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 11 Nisan 2015

Başkan Polat’tan emniyete anlamlı ziyaret

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, ‘Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıl Dönümü’ vesilesiyle İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok’u makamında ziyaret ederek tebrik etti.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, ‘Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıl Dönümü’ vesilesiyle İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok’u makamında ziyaret etti. Başkan Polat ‘Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıl Dönümü’nden dolayı tebriklerini sundu. Ayrıca İstanbul Emniyet Müdürlüğüne yapılan saldırı için de geçmiş olsun dileklerini iletti. Yine Yabancılar Şube Müdürü Hakan Fındık ve ekibini de ziyaret eden Başkan Polat, savaş muhaciri Suriyeli misafirlerimizle ilgili istişarelerde bulunarak muhacir misafirlerimize ensari ev sahipliği için üzerine düşen sorumlulukları büyük gayretlerle yerine getiren yabancılar şube müdürlüğüne teşekkürlerini iletti.

Sosyal İşler Birim Başkanlığının koordinasyonuyla da 39 ilçede eş zamanlı olarak İlçe Emniyet Müdürlükleri, İlçe Teşkilatları tarafından ziyaret edildi. Emniyet görevlilerine tek tek çiçek takdim eden teşkilatlar, İl Başkanı İffet Polat’ın tebrik kartını ve selamlarını da ileterek Polis Haftalarını tebrik ettiler.

İl Başkanı İffet Polat, İl Başkanlığında görevli emniyet mensuplarını da tek tek tebrik ve teşekkürlerini ileterek, çiçek ve çikolata takdiminde bulundu. 

 

Etiketler:
selyus