Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 28 Nisan 2018

Başkan Türkmen, Çengelköy teşkilatı ile buluştu

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı Çengelköy Temsilciliği mahalle toplantısında teşkilatların seçim heyecanı vardı. Mahalle Başkanı Yaşar Atman Yarar’ın öncülüğünde kalabalık katılımla gerçekleşen mahalle toplantısında teşkilat mensupları görüşlerini dile getirdi.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak Üsküdar mahalle temsilciliklerini yerinde ziyaret ederek toplantıları gözlemledik. Bu hafta ziyaret ettiğimiz Çengelköy mahalle toplantısına Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile Üsküdar Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Esat Kalay da katıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÜSKÜDAR’I YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Üsküdar Belediyesi’nin çok iş başardığını ifade eden Üsküdar Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Esat Kalay, Anadolu’da bir çok il belediyesinin yapamadığını yapan bir ilçe belediyemiz var. Cumhurbaşkanımız Üsküdar’ı çok iyi biliyor. İlçe kongremizde belediyenin icraatlarını tek tek anlattı. Buda Üsküdar olarak bizi ne kadar yakından takip ettiğinin bir işaretidir. Ülkemizle içerden ve dışarıdan çok uğraşıyorlar. Bunlara fırsat vermeyelim ve daha da kenetlenelim. Bizim için çok önemli olan bu seçimin Cuma Namazı gibi kazası yok” dedi.

“BU SEÇİM DÜNYAYA VE EMPERYALİZME KARŞI BİR MÜCADELENİN SAVAŞIDIR”

Çengelköy teşkilatıyla buluşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bu seçim dünyaya ve emperyalizme karşı bir mücadelenin savaşıdır. Saflara bir bakarsanız her şeyin apaçık olduğu görünüyor. Bütün dünyanın gözü bizim seçimlerin üzerinde. Onlar seçimlerin sonuçlarını önceden gördükleri için ellerinden geleni yapıyorlar. Onun için bu süreçte az uyuyalım. Bu bir muhtarlık ve belediye seçimi değil, bu bir Hak ile batılın seçimidir. Bundan dolayıdır ki Üsküdarlı olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacağız” diye konuştu.

Başkan Türkmen, Ramazan Ayı’nda Üsküdar Bilim Merkezi, Engelsiz Yaşam Merkezi, 50 bin kitaplı Nevmekan Sahil ile Çamlıca Camii’nin açılacağını sözlerine ekledi.

 

İlginizi çekebilir

Hasan Can’ın ekip ruhu

Hasan Can’ın ekip ruhu

selyus