Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 10 Mart 2017

Başkan Yurtdagül, “Neden Evet Diyoruz”u vatandaşlarımıza sade bir dille anlatıyoruz”

Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, “AK Noktalarımız, vatandaşlarımıza doğru ve anlaşılır bir dille “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi”ni anlatmamıza da imkan vermektedir. Vatandaşlarımızla bu noktalarda bir araya gelerek, sorularına yanıt vermekteyiz. Bizler “Neden Evet Diyoruz”u, vatandaşlarımıza en iyi ve en sade bir şekilde anlatmaya özen gösteriyoruz.”

Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, 8 Mart 2017 tarihinde Ataşehir Kozyatağı Metro çıkışı, Prestij Caddesi ve Barbaros Mahallelerinde kurulan AK Noktalarında, ilçe kadın kolları ve mahalle yönetimi, vatandaşlara “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” hakkında bilgi verdi, “Neden Evet Diyoruz” sorularını yanıtladılar ve vatandaşların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, Ataşehirli kadınlara, karanfil hediye ettiler.

“BİZLER “NEDEN EVET DİYORUZ”U, VATANDAŞLARIMIZA EN İYİ VE EN SADE BİR ŞEKİLDE ANLATMAYA ÖZEN GÖSTERİYORUZ”

Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül,”Her fikirden ve farklı yaşamlara sahip kadınlarımıza ulaşabildiğimiz AK Noktalarımızda, vatandaşlarımızın ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü karanfillerimizi hediye ederek kutladık. Hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz kadınlarımızı bir gün değil, her gün sevgi ve saygı ile anmamız gerekir. Kadınların güçlendirilmeleri, etkinlik alanlarının genişletilmesi, eğitim, istihdam, sağlık, siyaset, hukuk vb. alanlarda eşit fırsat ve olanaklardan faydalanabiliyor olmaları için her zaman çalıştık. Bizler kadına verilen önemi daha da arttırmak için çalışmaktayız ve biliyoruz ki, kadının müdahil olmadığı, kafasında yer bulmadığı, hiçbir sosyo-kültürel ve siyasal hareket başarıyı yakalayamaz. 

Ayrıca, AK Noktalarımız, vatandaşlarımıza doğru ve anlaşılır bir dille “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi”ni anlatmamıza da imkan vermektedir. Vatandaşlarımızla bu noktalarda bir araya gelerek, sorularına yanıt vermekteyiz. Bizler “Neden Evet Diyoruz”u, vatandaşlarımıza en iyi ve en sade bir şekilde anlatmaya özen gösteriyoruz.” dedi.

selyus