Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 16 Temmuz 2015

Battal İlgezdi’ye iftira

Yeni Akit, A Haber, Star ve diğer benzeri gazeteler ile internet sitelerinde çıkan bu haberi yapanlarda hiç insaf kalmamış. 1993 yılında gerçekleşen konuyu Battal İlgezdi’ye nasıl bağladınız. El insaf! Böyle yalan dolan haberler yaparak sizin doğan medya gurubu, paralelci medya gurubu, taraf, sözcü ve cumhuriyet gazetelerinden ne farkınız kaldı!

Bu kadarına da pes dedirtecek iftirayı atmasına atarsın da, sonra Allah’a hesabını nasıl verirsin! Yeni Akit, A Haber, Star ve diğer benzeri gazeteler ile internet sitelerinde çıkan bu haberi yapanlarda hiç insaf kalmamış. Aslında Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye böyle iftiralar atarak iyilik yapıyorsunuz. İlahi Adalet tecelli edeceği o mahşerdeki hesap gününde iftirayı atanların sevabı iftiraya uğrayana, iftiraya uğrayanın günahı da iftirayı atana verilecek. Aşağıda bahsedilen konular 1993 yılında gerçekleşti. Başkan İlgezdi, o yıllarda CHP Ümraniye İlçe Başkanı idi. Haberde bahsi geçen S.S. Öz Adalet Sitesi Kooperatifi ile S.S. Basın Çalışanları Kooperatifi (buket sitesi) tamamen yasal yollardan yaptıkları resmi anlaşmalar sonucunda sitelerini yaptılar. Bunlar Kadıköy’ün eski belediye başkanı Selami Öztürk döneminde oldu. Bundan 22 yıl önce gerçekleşen bir konuyu Battal İlgezdi’ye nasıl bağladınız. El insaf! Böyle yalan dolan haberler yaparak sizin doğan medya gurubu, paralelci medya gurubu, taraf, sözcü ve cumhuriyet gazetelerinden ne farkınız kaldı! Allahtan hiç mi korkmadınız? Kesin bir sonuç olmamasına rağmen usullü, usulsüz birçok konuda iki haftadır manşetlerden inmeyen Battal İlgizdi’ye saldırmak için illa iftira mı atmanız lazım! Kul hakkından ve Allah’ın azabından korkan bir yerel gazeteci olarak aşağıda yapılan haberin asparagas olduğunu belirtmek istiyorum.   

İSTE BATTAL İLGEZDİ İLE ALAKASI OLMAYAN YALAN HABERDEN ARA BAŞLIKLAR

KOOPERATİF BAŞKANI SEYFİ OKTAY’IN YEĞENİ HAKİM SÜLEYMAN KOÇ!

Öz Adalet Sitesi’nin kurulmasına yönelik kooperatifin başkanlığını dönemin Adalet Bakanı Seyfi Oktay’ın yeğeni hakim Süleyman Koç’un yaptığı öğrenildi.

GAZETECİLERE DE ERGUVAN VE BUKET SİTESİ

Battal İlgezdi’nin; Erguvan evlerinin yapımındaki yolsuzluk ve usulsüzlüklerin ortaya çıkmaması için gazete yöneticileri ve muhabirlere de “Erguvan” ve “Buket” isimli iki site yaptığı öğrenildi. Battal İlgezdi ve Ataşehir Belediyesi’ne yasa dışı işlemlerini yazmayan gazetecilere ücretsiz yada düşük ücretlerle lüks daireler verildiği öğrenildi.

Etiketler:
selyus