Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 11 Şubat 2018

Battal İlgezi’yi kırmızı kartla ihraç eden İsmail Levent, Başkan İlhami Yılmaz’a şimdilik sarı kart gösterdi!

Ataşehir Belediye Meclisi’nde geçtiğimiz yıllarda eski belediye başkanı Battal İlgezdi’ye gösterdiği ‘kırmızı kart’la Türkiye’nin gündemine oturan AK Parti’li Belediye Meclis Üyesi İsmail Levent,  yalan yanlış beyanatlarından dolayı Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz’a şimdilik ‘sarı kart’ göstererek uyardı.

Ataşehir Belediye Meclisi’nin son oturumu gergin geçti. Meclis toplantısına yine damgasını vuran İsmail Levent oldu! Ataşehir Belediyesinin gündemden hiç düşmediğini dile getiren Ataşehir Belediyesi AK Parti Belediye Meclis Üyesi İsmail Levent, “Başkan Vekili seçilen İlhami Yılmaz ve müdürler yargılanıyor. Meclis üyeleri istifa ediyor. Ataşehir Belediyesinde büyük problemlerin olduğu ortaya bu şekilde çıkmış oluyor. Bugüne kadar bu problemleri Almanya’dan gelen bir gâvurla paylaşılırken, gelen belediye başkanına brifing verilirken bu yüce meclise bu konu hakkında hiçbir bilgilendirme yapılmıyor” diyerek eleştirilerine devam etti.

İSMAİL LEVENT, “İLHAMİ YILMAZ’IN TOPLUMA ÖZÜR BORCU VAR”

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin görevden uzaklaştırılması sonucunda mecliste yeni bir başkan seçildiğini ifade eden İsmail Levent; “Biz yeni başkan seçtiğimizde davalı olduğu bilgisi bize gelmişti. Ne enteresandır ki, başkan vekilimizin ilk icraatı yine basın üzerinden halkımıza mahkemeden beraat ettiğini söyleyerek yanlış ve yalan beyanlar verdi.  Bu yanlış ve yalan beyanlardan dolayı başkanın bir özür borcu vardır topluma” dedi.

İsmail Levent, yanlış icraatları ve topluma yanlış ve yalan beyanlarda bulunduğunu iddia ettiği Ataşehir Belediyesi Başkan Vekili İlham, Yılmaz’a ‘sarı kart’ gösterdi.

İlhami Yılmaz, cevap hakkını kullanmak için meclis kürsüsünden, “İsmail Levent arkadaşımız yine şov yapıyor” diyerek söze başladı.

Sataşma nedeniyle söz almak zorunda kaldığını söyleyen İlhami Yılmaz, “Benimle ilgili dava hakkında kendi gruplarına gittim, bilgi verdim. Bu davayla ilgili hiç bir suçum yok. İhaleyle ilgili olarak ne müdürlük bana bağlı, ne de o müdürlüğün başkan yardımcılığına bakıyorum. Savcılık beni çağırdı. Hiçbir konuya katılmadığımı kendilerine ifade ettim. Dosya yeniden yargı aşamasına sürüklendi. 7 senedir yargı devam ediyor. 2013 yılında oy birliğiyle beraat kararı verildi. Dosya Yargıtay’a gitti. Yargıtay onama kararı verdi. Yargıtay Cumhuriyet Baş Savcısı onama kararı verdi. Dosya eksik incelemeden dolayı bozuldu. Ben Başkan Vekili seçildikten sonra havuz medyası bu konuyu gündeme getirdi. Bu konuyla ilgili de ben gerekli girişimlerde bulundum. Süreç halen devam ediyor” diyerek konuşmasını bitirdi.

Ataşehir’de göbeği belediye ile bağlı olan yayın organları İsmail Levent’in aslanlar gibi gösterdiği sarı kartı görmezden gelerek yaptıkları haberde pas geçtiler!

Kaynak: http://atasehir24.com

selyus