Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 16 Nisan 2016

Beykoz Bakan Yıldırım’ı ağırladı

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binalı Yıldırım, “Sizler olmazsa olmazlarımızın başında geliyorsunuz. Biz teşkilatlarımızı çok önemsiyor ve her zaman diri olmalarını istiyoruz.”

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binalı Yıldırım, AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada kendisini Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Elif Can Öksüz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Güler ve teşkilat mensupları karşıladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Bakan Yıldırım, teşkilatların önemine vurgu yaparak “Sizler olmazsa olmazlarımızın başında geliyorsunuz. Biz teşkilatlarımızı çok önemsiyor ve her zaman diri olmalarını istiyoruz.”

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Bakan Yıldırım’a belediyenin yaptığı önemli çalışmalarından, projelerinden bahsetti ve en son Beykoz’a kazandırdıkları 2B ile kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi.

Hükümetin icraatlarından da bahseden Bakan Yıldırım, kendisine yöneltilen sorulara cevap verdikten sonra Beykoz İlçe Teşkilatından ayrıldı.   

Haber / Fotoğraf: Sevgi Meydancı

selyus