Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 11 Şubat 2016

Beykoz Başkan Döğücü’yü ağırladı

Beykoz İlçesi bugün İstanbul’un önemli isimlerini ağırladı. Sancaktepe Mutlu Evler ile Beykoz Belediyesi, “Kadınlar El Ele” sloganıyla düzenlenen programa katılan AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “Değerli konuklar, kadınların el ele verdiğinde üstesinden gelinmeyecek hiçbir şeyin olmadığını özellikle buradan ifade etmek istiyorum” dedi.

Sancaktepe Mutlu Evler ile Beykoz Belediyesi, “Kadınlar El Ele” sloganıyla kadınların Türkiye’deki durumuna yönelik bilgi akışını sağlamak ve ortak hareket zeminleri hazırlamak için birlikte bir program düzenledi. Bu önemli çalışmayla ilgili İstanbul’un önemli isimlerini biraraya getiren Sancaktepe Mutlu Evler ile Beykoz Belediyesi, konuklarını 11 Şubat Perşembe günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde ağırladı.

Yoğun katılımın olduğu ve önemli konulara değinildiği programa İstanbul Valisi Vasip Şahin’in eşi Şeyma Şahin, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün eşi Semra Külünk, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in eşi Ayşe Çelikbilek, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Yürütme Kurulu Üyeleri, AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Kalyon Grup Kurumsal Sosyal Sorumluluk Danışmanı Reyhan Kalyoncu, çeşitli STK Temsilcileri ve Beykoz Kadın Kolları katıldı.

“BİZLER GEÇMİŞTEKİ YASAKLI DÖNEMLERDEN BURALARA GELDİK”

Radyo ve Tv. Program Yapımcısı Psikolog Fatma Ülger’in sunuculuğunu yaptığı “Kadınlar El Ele” programında bir konuşma yapan AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “Değerli konuklar, kadınların el ele verdiğinde üstesinden gelinmeyecek hiçbir şeyin olmadığını özellikle buradan ifade etmek istiyorum. Bizler geçmişteki yasaklı dönemlerden buralara geldik. Zorun ve zorlukların ne olduğunu iyi biliriz. Onun için ülkemize sahip çıkmamız lazım.” dedi.

Başkan Döğücü, yardımcıları ile birlikte önce Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, ardından AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Av. Mustafa Gürkan’ı makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlerde, yurdumuzda ve dünyadaki sıcak gelişmeler üzerine hasbihâl edildi.

BAŞKAN DÖĞÜCÜ BEYKOZ KADIN KOLLARI TOPLANTISINDA

Başkan Av. Şeyma Döğücü’nün son durağı ise; Başkan Gaye Zayıf’ın öncülüğünde önemli icraatlarıyla adından sıkça söz ettiren İstanbul’un çalışkan İlçesi Beykoz İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı oldu. Burada başkanlıktan öte bir abla gibi çok samimi ve içten davranışlarıyla kadınların taktirini toplayan Başkan Döğücü, yönetimle tek tek tanışarak kendi yürütmesini birimleriyle birlikte tanıttı. Beykoz’u yakından takip ettiğini belirterek kadın kollarına da ayrıca teşekkür etti.

selyus