Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 11 Mayıs 2016

Beykoz’da örnek “Anneler Günü” kutlaması

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları, Başkan Gaye Zayıf’ın öncülüğünde yine önemli bir etkinliğe daha imza attı. Büyük bir yatta gerçekleşen “Anneler Günü” buluşmasında duygu dolu anlar yaşandı.

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları yine önemli bir etkinliğe daha imza attı. İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’ın sorumluluğunda gerçekleşen “Anneler Günü” buluşmasında duygu dolu anlar yaşandı. Beykoz’da büyük bir yatta gerçekleşen kutlamaların öncesinde programı büyük bir gizlilik ve titizlik içinde yapan Başkan Zayıf’ın sürprizi ile karşılaşan İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile Mahalle teşkilatları şaşkınlıklarını gizleyemediler. Çok heyecanlı ve mutlu oldukları gözlerinden okunan Beykoz Kadın Kolları Teşkilatları, Başkan Gaye Zayıf’a hem teşekkür hem de dua ettiler. Programda duyguların tavan yaptığı an ise İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Müslime Albayrak’ın yılın annesi seçilmesi oldu. Albayrak konuşmasında yattaki herkesi ağlattı.

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’ın öncülüğünde gerçekleşen programa; Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in eşi Ayşe Çelikbilek, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan’ın eşi Ayşenur Gürkan, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Manolya Demirören Tekin, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Elif Cankan Öksüz, belediye meclis üyeleri, Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcıları ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle başkanları ve mahalle teşkilatları katıldı.

Bu duygu dolu programda bir konuşma yapan AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “Hepinize Beykoz’da gösterdiğiniz özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Burada bulunan bulunmayan herkesin, tüm mazlum çocukların annelerinin“Anneler Günü” kutlu olsun” dedi.

Haber / Fotoğraf: Sevgi Meydancı

 

selyus