Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 21 Kasım 2016

Beykozlu AK Kadınlar, ‘Pazar Sohbeti’ ile Metin Külünk’ü ağırladı

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği ‘Pazar Sohbeti’ programının konuğu AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, tarihimizle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği ‘Pazar Sohbeti’ programının konuğu oldu. Son 2 aydır teşkilatları gezerek motive eden Milletvekili Külünk, son olarak Beykoz İlçe Teşkilatının toplantısına katılarak tarihimizle ilgili önemli bilgiler katardı.

Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde 20 Kasım Pazar günü düzenlenen ‘Pazar Sohbeti’ programının ev sahipliğini yapan AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “Bizleri kırmayıp programımıza gelerek teşkilatlarımızın yanında olarak bizlere güç katan değerli ağabeyimiz, Sayın Milletvekilimiz Metin Külünk’e Kadın Kollarımız ve Beykoz adına adına teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Gittiği yerlerde teşkilatları diri tutmasını çok iyi bilen ve teşkilatlar tarafından sevilen AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, “Son bir aydır sohbetlerimde söylüyorum. Birçoğumuzun dedeleri Anadolu topraklarına göçle geldi. Kimimiz güneyden yukarı. Kimimiz kuzeyden Anadolu’ya. Kimimiz de Avrupa’dan bu tarafa geldi. 18. Yüz yılda. 200 yıl önce Asya, Afrika, Avrupa’nın üçte ikisini sizin ecdadımız kontrol ediyordu. Belki bir kısmınızın dedesi paşa idi. Belki de bir kısmınızın dedesi bir yerlerde vali idi. Şimdi nereye geldik? Anadolu topraklarına geri çekildik. Niye geri çekildik. Yenildik, mağlup olduk. 1. Dünya Savaşı’nda yenildik. Balkan Savaşı ile Balkanları kaybettik. Sonra İstiklal Savaşı. İstiklal Savaşı ile Anadolu’yu yeniden kurtardık. Allah atalarımıza gani gani rahmet eylesin. Şimdi yeni bir gayretin içerisindeyiz. Düştüğümüz yerden ayağa kalkmanın derdindeyiz.” diye konuştu.  

selyus