Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 2 Şubat 2018

Beykoz’un Nene Hatunları, Şerife Bacıları, Afrin’deki Mehmetçiklerimizi unutmadı!

Her zaman önemli projelere imza atan İstanbul’un örnek ekibi AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları’nın ‘Nene Hatunları’, ‘Şerife Bacıları’, Afrin’i teröristlerden temizlemek için savaşan Mehmetçiklerimize içine sevgilerini de katarak 500 tane boyunluk, bere ve mektup gönderdi.  

   

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları, Türk Silahlı Kuvvetlerinin ‘Zeytin Dalı Harekatı’ adı altında Afrin’de YPG-PYD ve DAEŞ’e yönelik başlattığı operasyonda görev alan Mehmetçiklerimizi unutmadı. Beykoz’un ‘Nene Hatunları’, ‘Şerife Bacıları’, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’ın öncülüğünde geçen hafta başlattığı “Beykoz’dan Afrin’e Sevgi Yolu Projesi’yle 500 tane boyunluk, bere ve mektupları paketleyerek yüreklerinden, Mehmetçiklerin yüreğine göndererek “Beykoz’dan Afrin’e Dualarımız Sizinle” dediler.

500 BOYUNDURLUK, BERE VE MEKTUP AFRİN’DE

Yaptıkları bu anlamlı ve önemli çalışmayla ilgili bir açıklama yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “Zeytin Dalı Operasyonu’nun Başladığı andan itibaren, dualarımızla gece gündüz Kahraman Ordumuzun yanlarından olmaya çalıştık. İlk toplantımızda tüm arkadaşlarımız bir şeyler yapmak istiyorlardı, Afrin’e gitmeye kadar bir sürü proje konuştuk. Çünkü bedenimiz burada ama yüreğimiz Afrin’deki Mehmetçiklerimiz ile birlikteydi. Her birine ulaşmak dokunmak istiyorduk. Biliyorduk ki onların duadan, moralden başka hiçbir şeye ihtiyaçları yoktu. Sonra Mehmetçiklerimize birer boyunluk ve bere örmeye karar verdik. Attığımız her ilmeğe dua ve sevgi dokuyacaktık. Yanlarına birde içimizden geçen her şeyi yazabileceğimiz, onlara moral olabilecek sevgi dolu bir mektup koymayı düşündük. Ve Böylece yüreğimizden parmaklarımıza geçen duygularla sınır ötesindeki kahramanlarımızla sıcacık bir köprü kurabilecektik. Geçen hafta başladığımız “Beykoz’dan Afrin’e Sevgi Yolu Projesi”yle bugün 500 tane boyunluk, bere ve mektuplarımızı paketleyerek yüreğimizden, Mehmetçiklerimizin yüreğine göndererek “Beykoz’dan Afrin’e Dualarımız Sizinle” dedik…” şeklinde konuştu.

 

 

selyus