Bu adama daha ne kadar katlanacaksınız!

Türkiye’nin kanunlarının izin vermemesine rağmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, hükümete, AK Parti ve MHP’li 40 milyon seçmene sürekli hakaretle yağdıran Vatan haini, HDPKK’lı Ahmet Şık’ı Adalet Bakanlığı hala niye tutuklamıyor?  

Bu kanı bozuk HDPKK’lı Ahmet Şık’ı ne zaman tutuklayacaksınız? Milletvekili maaşını 81 milyon Türk Milletinin verdiği vergilerle alan Ahmet Şık, Almanya’da yayın yapan bir televizyon kanalına röportaj vererek ülkemizi kötüledi. Ülke içindeki yürütülen olumlu faaliyetlere muhalefet olmakla yetinmeyen Şık, Türkiye’nin aday olduğu 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na ev sahipliği yapmaması için kara propaganda çalışmaları gerçekleştiriyor.

“2024’ÜN TÜRKİYE’YE VERİLMESİ YANLIŞ OLUR”

Maaşını Türkiye’nin ödediği milletvekili Şık, Türkiye karşıtı propaganda faaliyetleri yürüterek Türkiye’nin uluslararası alanda önemli projelere sahiplik yapmasını engellemeye çalışıyor. Alman WDR kanalına demeç veren Şık, Türkiye’yi kötüleyen ifadeler kullandı.

Ülke içerisindeki pek çok iyi meseleye çomak sokmaya çalışan ekipten olan Şık, bu sefer de hedefine Türkiye’nin Euro 2024’e ev sahipliği yapmasını aldı. Alman kanalına konuşan Ahmet Şık: “EURO 2024’ün ev sahipliğinin Türkiye’ye verilmesi yanlış olur.” dedi.

Kaynak: Sabah gazetesi

selyus