Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 16 Haziran 2015

Bu doğruysa, vay anam vay..!!

Abdurrahman Dilipak ne diyor? 14 Haziran 2015 tarihli seslimakale.com sitesindeki köşe yazısından bir iki paragrafı sizlerle paylaşmak istedik. Dedikleri eğer doğruya AK Parti’nin milletvekili adayı, il başkanı ve belediye başkanı kendi partisine oy vermiyor!

Bu Abdurrahman Dilipak ne diyor? Her ne kadar kendisinden elektrik almasak, görüşlerine katılmasak ve yazılarını pek okumasak da AK Parti yetkililerini uyarmak maksadıyla 14 Haziran 2015 tarihli seslimakale.com sitesindeki köşe yazısından bir iki paragrafı sizlerle paylaşmak istedik. Dilipak’ın dedikleri eğer doğruya ki inşallah doğru değildir. Vay o zaman AK Parti’nin haline. Düşünsene senin milletvekili adayın, il başkanın ve belediye başkanın sana oy vermiyor! Ya bu Dilipak paranoyak, ya da Dilipak haklı, AK Parti’nin içinde kansızlar var.. Abdurrahman Dilipak bu söylediklerini ispat etmek zorundadır. Aksi tatirde parti yetkililerinin Dilipak hakkında savcılığı suç duyurusunda bulunmalı.

Abdurrahman Dilipak’ın yazısından bir bölüm

Dilipak, “Kendi partisine oy vermeyen adayınız, il başkanınız var ya hu! Nereden buldunuz bunları. Çok mu aradınız da buldunuz bu tipleri ya da bunları size kim getirdi? Biz size ulaşamaz iken birileri nasıl da kolay ulaşıyormuş demek.. Ya hu, size değil, nerede ise müşavirlerinize ulaşılmaz olmuştu. Mesaj bıraksanız geri dönme lütfunda bile bulunmuyorlardı. 

Kendi partisine oy vermeyen belediye başkanlarınız var.. Oy vermemesini bırakın, aleyhte çalışanlar var.. Aynı şekilde kadın kollarınız var. Kelam, akaid kelimesini duymamış, yurtdışında okumuş, iyi eğitim almış “bizim iyi çocuklar”a gençlik teşkilatlarını emanet ederseniz olacağı buydu.. Reklam ajansları, toplantı organizasyonu şirketleri, bu medya ve bu bürokrasi ile buraya kadar.. Abdurrahim Boynukalın yeni gelmişti, bir şeyler yapmak istiyordu, işler çok yoğundu. Tamam da sonuç ortada. Peki şimdi.. Evet, bekliyoruz.. Maalesef hayat bizi beklemiyor.. Tabanın sesine kulak verilmesi ve onlara bir şeyler söylenmesi gerek. Yoksa söylenti umutsuzluğun ve çözümsüzlüğün ikinci adresidir. Hiçbir gerçek, söylenti kadar tehlikeli değildir.

Belediyelerinize çekidüzen vermezseniz, bugün parlamento seçimlerinde yaşadığınızdan daha vahim bir sonuçla karşılaşabilirsiniz.. Bu, yemekten doymayan lanet olası adamları başınızdan savın artık. Herkesin gördüklerini, duyduklarını siz görmüyor, duymuyorsanız, o zaman bırakın bu işi.. Birkaç kişinin yaptıklarının ceremesini bütün millete çektirme hakkı yok kimsenin. Zaten siz eğer kendinizi değiştirmeme konusunda ısrarcı olursanız, bu yanlışları bırakmazsanız, millet sizi bırakır. Eski hal muhal, ya yeni hal ya izmihlal. Siz kendinizi değiştirmedikçe Allah sizin hakkınızdaki hükmünü değiştirmeyecektir.”

 

Etiketler:
selyus