Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 30 Haziran 2018

Çekmeköy Belediyesi’nden araç filosuna 60 yeni araç daha

Çekmeköy Belediyesi’nin ilçe halkına daha iyi hizmet vermek adına araç filosuna kattığı 60 yeni araç, düzenlenen törenle teslim alındı.

Çekmeköy Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek amacıyla araç filosunu yeniledi. Çekmeköylülere temizlik işlerinde hizmet verecek olan 60 yeni araç Çekmeköy Belediyesi Taşdelen kademe binasında düzenlenen törenle teslim alındı.

Araç teslim töreninde Modern ve Model yüzüyle İstanbul’un en gözde ilçelerinden biri haline gelen Çekmeköy için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz diyen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Çekmeköy hızla gelişiyor ve değişiyor. Bu gelişimin ve değişimin bir parçası olarak hizmetlerimizde hız kesmeden devam devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda halkımızdan aldığımız geri dönüşler neticesinde sokaklarımıza konteynerler yerleştirmiştik. Bugünde teslim aldığımız 60 aracımızla ilçemizde ki temizlik hizmetlerini daha kaliteli hale getireceğiz. İnşallah hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İlginizi çekebilir

Korsan gruba polis müdahalesi

Korsan gruba polis müdahalesi

selyus