Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 16 Eylül 2017

Çekmeköy ilçe teşkilatları Başkanları Salih Kırıcı ile gurur duyuyor

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “Siyasetin tek limanı ahlaktır” sözünden yola çıkarak son günlerde aleyhine haber yaptırılarak yıpratılmak istenen  AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, 12 yıldır içinde bulunduğu AK Parti’de siyasi hayatı sade, şovdan ve ranttan uzak bir şekilde günümüze kadar süregelmiştir. Ahlaklı siyaseti, onurlu ve kararlı duruşu ona hep artı getirmiştir.

AK Parti Ümraniye Gençlik Kolları’nda başladığı siyasi hayatını Ümraniye Belediye Meclis Üyeliği ile sürdürdü. 2008 yılında Çekmeköy’ün ilçe olmasının ardından 2009-2014 yılları arasında Çekmeköy Belediyesi Meclis Üyeliği yaptı. Daha sonra meclis üyeliği bitiminde İstanbul eski İl Başkanı Aziz Babuşcu’nun isteği ve teklifi üzerine AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı olarak kongreye girerek 3 yıldır bu görevi onuru ve dik duruşu ile başarıyla sürdürmektedir.

AK Parti Çekmeköy ilçe teşkilatları, kongre süreçlerine girildiği bu süreçte başkanlarının başarısız gösterme çabalarının hiç bir karşılığı olmadığını, teşkilat olarak ilçe başkanları Salih Kırıcı’nın yanında olduklarını ve kendisiyle gurur duyduklarını ifade ettiler.

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ, BAŞKAN KIRICI’NIN YANINDADIR

Kendisini çok iyi tanıyan arkadaşlarından aldığımız bilgileri de siz okurlarımızla paylaşalım istedik. AK Parti Çekmeköy’de büyük küçük herkesin sevdiği ve saygı gösterdiği siyasetçilerden olan Salih Kırıcı, rant, avanta, iş takibi, belediyeden ihale ve doğrudan teminatlı işlerle kendisinin işi olmadığı gibi, bir tane arkadaşına bile bu yönde destek olmamıştır.

Öte yandan bir başka etkili ve güzel yanı ise, her an seçime girecekmiş gibi teşkilatlarını sürekli diri tuttu. Dürüstlüğü ve teşkilatlarına hakimiyetiyle örnek ilçe başkanı olan Salih Kırıcı’yı başarısız gibi gösterme çabası içinde olan Çekmeköy’ün sözde kurnaz siyasetçilerini hem genel merkez, hem il, hem de Çekmeköy teşkilatları çok iyi biliyor. İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak Salih Kırıcı gibi ‘dürüst ve ilkeli ilçe başkanlarının her zaman yanında olacağız.’

BAŞKAN AHMET POYRAZ’DAN KIRICI’YA ÖVGÜ

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın Başkan Kırıcı’yı daha yakından tanıma fırsatı bulduktan sonra yaptığı açıklamada: “İyiki Salih kardeşim ilçe başkanı olmuş. Gayet uyum içinde Çekmeköy’e birlikte hizmet ediyoruz. Çok dürüst, düzgün karakterli, belediyeye gelip iş takip etmeyen bugüne kadar benden ve yardımcılarımdan bir tane dahi bir şey talep etmediği gibi başkaları içinde etmeyen adam gibi adam” diye yakın çevresine ifade etmiş…

 

selyus