Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Ağustos 2015

CHP’den Kurbağalıdere şow!

Senin İBB Meclis Üyelerin 12 Nisan 2013 tarihindeki meclis görüşmelerinde ‘Kurbağalıdere Islah Planı’na top yekûn hayır demişken, sen bugün neyin eylemini yapıyorsun ey şowmen Gürsel Tekin.

CHP’nin tutarsız siyasetine bir yenisi daha eklendi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin öncülüğündeki partililer, Kadıköy’de ‘Kurbağalıdere Islah Planı’nın gecikmesini bahane ederek İBB’yi protesto ettileri. Hatta Gürsel Tekin ile ekibi işi şova dönüştürerek ağzını ve burnunu maskeye kapatmış, olayı iyice abartmıştı.

Bugün Sosyal medyaya düşen ve çok büyük ilgi gören belgeye göre; Kadıköy Kurbağalıdere Islah Projesinin onaya sunulduğu 12 Nisan 2013 yılındaki oturumda, CHP’li Meclis Üyelerinin ‘Kurbağalıdere Islah Planı’na muhalefet ettiği ve ret oyu verdiği ortaya çıktı.

CHP’nin bu tutarsız yaklaşımına sosyal medyada çok sayıda vatandaş tepki gösterdi.

Kadıköy Kurbağalıdere’den gelen kötü kokuları bahane eden Gürsel Tekin, Mahmut Tanal, Başkan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ve CHP Kadıköy İlçe Örgütü’nün katıldığı yürüyüşten kötü kokular geliyor. Islah çalışmasının 2015 yılında biteceğini gizleyen CHP’liler, 2013 yılında hayır oyu verdikleri Kadıköy Kurbağalıdere Islah Planını gündeme bile getirmek istemiyorlar. CHP’li vekillerin “hayır” oyu verdikleri ıslah planı için yürüyüş yapmaları ve bitme aşamasına gelen ıslah planını gizlemeye çalışmaları “bu kadar ikiyüzlü siyaset olmaz” dedirtti.

12 NİSAN 2013 YILINDA İBB MECLİS TOPLANTISINDA ‘KURBAĞALIDERE ISLAH PLANI’NA CHP MECLİSÜYELERİ HAYIR OYU VERMİŞ!

Bu gerçeği gizleyen CHP teşkilatının üzerini örttüğü bir gerçek daha vardı. ‘Kurbağalıdere’nin Islah Planı’ 2013 yılında 891 sayılı meclis kararı ile kabul edilmiş. AK Parti grubu kamu yararını gözeterek ıslah planına evet oyu verirken CHP’li meclis üyelerinin tamamı Kurbağalıdere’nin ıslah planına hayır oyu vermiş.

 

 

Etiketler:
selyus