Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 11 Eylül 2016

CHP’li Tayfun İşbilen, düğünü beleşe mı getirdi?

CHP İstanbul İl Örgütü Bilişimden Sorumlu eski İl Başkan Yardımcısı Tayfun İşbilen, düğününü yaptığı mekanın parasının üzerine iki yıldan fazla bir zamandır yattı ve hala bir ödeme yapmadığı iddia ediliyor. Mekanın o dönem ki işletmecisi soruyor: CHP’li Tayfun İşbilen, beleşe mı getirdi?

CHP’li Tayfun İşbilen,  2014 yılında kokteyli düğün yaptığı salonun parasını iki yıldan fazla bir zaman geçtiği halde hala ödemediği, tüm uyarılara rağmen düğününü yaptığı mekan sahibini dikkate almadığı iddia ediliyor. İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Evren Şar ile dünya evine giren Tayfun İşbilen, dönemin CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı’nın başkan yardımcılığını yapmıştı. 

İşbilen’i Kadıköy Belediyesi kokteyl salonunun işletmecisine CHP’li Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ile CHP Kadıköy eski bir ilçe başkanının gönderdiği iddia ediliyor. Eğer Aykurt Nuhoğlu aracılığı ile gittiyse bu borcu üstlenmesi gerekmiyor mu? Bu düğünden sonra geçen zaman içinde çocukları bile olan ve 9000 TL taktığı mekan sahibini mağdur ettiği iddia edilen CHP’li Tayfun İşbilen, mekânın işletmecinin telefonların çıkmadığı ve ortalıkta pişkin pişkin dolaştığı iddia ediliyor.

selyus