Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 28 Ocak 2018

CHP’li ahlak fukarası Öztürk Yılmaz, “Cumhurbaşkanı benim için artık ulandır”

CHP’li Öztürk Yılmaz, “Bizler Cumhurbaşkanı’nın önünde el etek öpen tiplerden değiliz. Çok açık söyleyeceğim; sayın Cumhurbaşkanı diyemiyorum artık. Çünkü Cumhurbaşkanı olmanın vasıflarını kaybetmiştir benim için. Bana ulan diye hitap ediyor, ben de kendisine ulan diye hitap ediyorum. Benim için artık O da ulandır.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ÖSO’yu terörist ilan eden CHP’li Öztürk Yılmaz’a sert bir şekilde tepki göstermişti. Tepkilere cevap veren ahlak yoksunu, CHP’nin terbiyesiz milletvekili Öztürk Yılmaz, “Cumhurbaşkanı diyemiyorum artık. Çünkü Cumhurbaşkanı olmanın vasıflarını kaybetmiştir benim için. Kendisine ulan diye hitap ediyorum. Benim için artık o da ulandır” dedi.

Bu ülkenin cumhurbaşkanına bağlı ve saygılı bir yayın organı olan İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak; TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, AK Parti Genel Merkezi’ni ve Siyasi ve Hukuki İşler Birimini, TBMM Genel Kurulu, İçişleri Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı’nı göreve davet ediyoruz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ÖSO’yu hedef alarak ‘Suriye’deki bütün grupların hedefi El Kaide’dir’ diyen CHP’li Öztürk Yılmaz’a çok sert tepki göstermişti. Erdoğan, ‘Kendini bilmez bazı terbiyesizler var ya, terörist diye ifade ettiği ÖSO’lar var ya, ulan ahlaksız sen sıcak yatağında yatarken o ÖSO’lar benim Mehmetçiğimle beraber, senin kol kanat gerdiğin teröristleri yok ediyorlar.’ demişti.

HALK TV canlı yayınında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a cevap veren ahlak fukarası CHP’li Yılmaz, ‘Bizler Cumhurbaşkanı’nın önünde el etek öpen tiplerden değiliz. Çok açık söyleyeceğim; sayın Cumhurbaşkanı diyemiyorum artık. Çünkü Cumhurbaşkanı olmanın vasıflarını kaybetmiştir benim için. Bana ulan diye hitap ediyor, ben de kendisine ulan diye hitap ediyorum. Benim için artık O da ulandır. Ölümden korkan da şerefsizdir. Ne yapmak istiyorsa yapsın. Onu bunu üzerime salmasın. Açık açık varsa bir hesabı görsün.’ ifadesini kullandı.

selyus