Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 7 Kasım 2017

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kadın kollarını övdü

Kadın Kollarını öven Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan, “Kadın Kollarımızın Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısındaydım. Gece geç saatlere kadar yaptığımız toplantıda, hanım kardeşlerimizin hazırlıkları, heyecanı şimdiden adeta sandık esaslı çalışmaya yönelik takındıkları tavır ve bilge kişilikleri, inşallah 2019’un sandık hakimiyetinin ne noktada olduğunu da çok açık ve net gösteriyor.”

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Grup Toplantısı’na katıldı. Toplantıda yurt içi ve yurt dışı gelişmeleriyle ilgili açıklamalarda bulanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kadın kollarından övgüyle bahsetti.

Erdoğan, geçen 15 yılda Türkiye’ye kazandırdıkları eserler ve hizmetlerin sadece 1990’ların değil, Cumhuriyet döneminin tamamından daha büyük, etkin, yaygın bir yönetim anlayışının ifadesi olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

“Kaynakları yıllarca çarpık bir düzenin çarkları arasında insafsızca sömürülen milletimiz, kendi iktidarıyla birlikte adeta bir devrime imzasını atmıştır. Büyüyen, güçlenen, gelişen Türkiye’nin imkanları her bölgemizde her şehrimizde her haneye yatırım olarak hizmet olarak yönlendirilmiştir. Suyun akışını milletimize çevirdiğimiz için de her seçimde çok daha yüksek oy oranıyla iktidarımızı devam ettirdik.

Şimdi önümüzde yeni bir imtihan var. Hizmet ve yatırım konusunda rüştünü ispat eden AK Parti, ülkemizin yönetim sistemini değiştirme konusunda da aynı başarıyı elde etmek mecburiyetindedir. Bu bakımdan 2019 seçimleri, ülkemiz ve partimiz için en az 3 Kasım seçimleri kadar kritik bir dönüm noktası olacaktır. 16 Nisan halk oylamasıyla adını koyduğumuz yönetim değişikliğini 3 Kasım 2019 seçimleriyle birlikte fiilen uygulamaya geçireceğiz. Ülkemizin yeni yönetim mimarisini oluşturmak için şimdiden çalışmaya başladık. Akşam Kadın Kollarımızın Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısındaydım. Gece geç saatlere kadar yaptığımız toplantıda, hanım kardeşlerimizin hazırlıkları, heyecanı şimdiden adeta sandık esaslı çalışmaya yönelik takındıkları tavır ve bilge kişilikleri, inşallah 2019’un sandık hakimiyetinin ne noktada olduğunu da çok açık ve net gösteriyor. Ak kadınlarımız, 81 vilayette inanıyorum ki 3 Kasım 2019’da çok daha farklı bir neticeyi kazanarak, ilan ederek, yeni bir değişimi dönüşümü ortaya koyacaktır.”

Erdoğan, 3 Kasım 2002 seçimlerinin yıl dönümü dolayısıyla, bugünlere gelinmesinde emeği geçen herkese şükranlarını sundu.

 

selyus