Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 14 Mart 2016

Diyarbakır Vakfı İstanbul Şubesi’nde önemli buluşma

Yazar İlhami Işık, İstanbul’un önemli STK’larından Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı İstanbul Şubesi’nin bu haftaki konuğu oldu. DİTAV İstanbul Şube Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın’ın öncülüğünde gerçekleşen programa AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’de katıldı.

Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (DİTAV) İstanbul Şubesi, vakıf binasında bir söyleşi gerçekleştirdi. DİTAV İstanbul Şube Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın’ın öncülüğünde düzenlenen programın konuğu Yazar İlhami Işık’tı.

Soru-Cevap şeklinde gerçekleşen ve Yeni Anayasa, Başkanlık Sistemi, Doğu ile Güneydoğu bölgesinde yaşanan olaylar, Suriye’deki olayların Türkiye’ye etkisi programın konusunu oluşturdu. Söyleşide önemli açıklamalarda bulunan Işık, programa kendisini davet eden Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı İstanbul Şubesi Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın ve yönetim kuruluna teşekkür ederek “Bugünkü program İstanbul’daki Diyarbakırlı hemşerilerimizle bir araya gelmek için vesile oldu” dedi.

DİTAV İstanbul Şubesi Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın tarafından Yazar İlhami Işık’a programın bitiminde teşekkür plaketi takdim edildi.

Vakfın Şube Yönetim Kurulu Üyesi Av. Mustafa Güran ise Yazar İlhamı Işık’a Diyarbakır’la ilgili kitaplar hediye etti. Yazar İlhami Işık, programa konuk olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, katılan üyelere teşekkür etti.

Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı İstanbul Şubesinde gerçekleşen programa AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin ve İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Koyunoğlu, Vakıf Üyeleri, İşadamları katıldı.

Av. Aydoğan Ahıakın programın samimi bir ortamda geçtiğini, Türkiye’nin gündemine dair önemli konularda Yazar İlhami Işık’la verimli bir programa imza attıklarını ifade ederek, memnuniyetini dile getirdi.

selyus