Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 5 Aralık 2015

“Emeklerimizi, samimiyetimizi millet ödüllendirdi”

AK Parti Çekmeköy İlçe Danışma Meclisi’ne katılan İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, “Bu milletin ve ümmetin sevinçlerini büyütme adına gayret eden neferler olarak çalıştık. Milletin değerleriyle sorunu olmayan herkesi, her kesimi kucaklamamız gerektiği bilinciyle 1 Kasım Seçimlerine gittik. Karşımızda hiçbir zaman biraraya gelemeyecek kesimlerin kirli ittifaklarını gördük. Milletimiz bizi bu şer odakları karşısında sahiplendi şükürler olsun. Emeklerimizi, samimiyetimizi millet ödüllendirdi”

AK Parti Çekmeköy İlçe Danışma Meclisi’ne yoğun katılım gösteren teşkilat mensupları salona sığmadı. 1 Kasım Seçimleri sonrası ilk danışma meclisini gerçekleştiren AK Parti Çekmeköy Teşkilatı, ilçede yüzde 53 gibi önemli bir oran elde ederek rakipleriyle arayı iyice açtı. Bu başarının baş mimarı olan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, seçim sonrasında bile durmadan halkın içine girip, dertlerini dinleyerek insanlara temas etmeye devam ediyor.

İlçe Başkanı Salih Kırıcı’nın sorumluluğunda 4 Aralık Cuma günü gerçekleşen Aralık Ayı İlçe Danışma Meclisi’ne İl Başkanı Dr. Selim Temurci, İstanbul 1. Bölge Milletvekilleri Av. Mihrimah Belma Satır, Av. Hurşit Yıldırım, Azmi Ekinci, İl Başkan Yardımcısı Celal Erdoğan, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy Kurucu İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Sırmacı ile Ahmet Epli, kadın ve gençlik kolları başkanları, belediye meclis üyeleri, ilçe yürütme ve yönetim kurulu üyeleri teşkilat mensupları katıldı.  

1 Kasım Seçimleri’nde önemli bir başarı elde eden Çekmeköy Teşkilatını İlçe Danışma Meclisinde yalnız bırakmayan İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, salona girdiğinde çok büyük bir coşkuyla karşılandı.

“MİLLETİMİZ BİZİ BU ŞER ODAKLARI KARŞISINDA SAHİPLENDİ ŞÜKÜRLER OLSUN”

İstanbul Teşkilatları tarafından sevildiği Çekmeköy İlçe Danışma Meclisi’nde salona girdiğinde bir kez daha belli olan İl Başkanı Dr. Selim Temurci, burada yaptığı konuşmada teşkilatlar olarak 7 Haziran’dan gerekli olan dersleri çıkardıklarını ifade ederek, sözlerine şöyle devam etti: “Çekmeköy’de önemli bir başarı elde eden ilçe teşkilatımıza, mahalle teşkilatlarımıza, teşkilatlarımızla birlikte belediye başkanımıza, belediye başkan yardımcılarımıza, velhasıl Çekmeköy’ün büyük ailesine AK Parti İstanbul İl Başkanı olarak yürekten teşekkür ediyorum.

Bizler 7 Haziran akşamı sandıktan çıkan sonuca saygılı olduğumuzu açıkladık. Milletin kararının başımızın tacı olduğunu vurguladık. Bizler başka 7 Haziranlar yaşamamak için dersler çıkardık. Eski ve yeni teşkilat mensuplarımızla büyük ölçüde kucaklaştık. AK Partili olmanın bir siyasi hareketin ötesinde anlamlar taşıdığını daha iyi özümsedik. Bizler sadece siyaset yapmıyoruz. Bu milletin, ümmetin sevinçlerini büyütme adına gayret eden neferler olarak çalıştık. Milletin değerleriyle sorunu olmayan herkesi, her kesimi kucaklamamız gerektiği bilinciyle 1 Kasım seçimlerine gittik. Karşımızda hiçbir zaman biraraya gelemeyecek kesimlerin kirli ittifaklarını gördük. Milletimiz bizi bu şer odakları karşısında sahiplendi şükürler olsun. Emeklerimizi, samimiyetimizi millet ödüllendirdi. Milletin adresinin AK Parti olduğunu bir kez daha gösterdi. Genel Başkanımız 1 Kasım gecesi Hz. Mevlana’nın huzurunda ‘Biz sevgi tohumları ekmeye geliyoruz’ dedi. Biz bu bilinci bir an olsun unutmamalıyız. Bu zafer milletin ve ümmetin zaferidir. Önümüzdeki süreçte AK Parti İstanbul İl Teşkilatları olarak elde etmiş olduğumuz bu başarıyı İstanbul’da taçlandırmak zorundayız. Onun için 1 Kasım Zaferi üzerine değil, 7 Haziran’ın bize öğrettiği dersler üzerine bir seçim stratejisi uygulayacağız. Her gittiğim yerde söylüyorum; İstanbul sokaklarında 8 ay AK Parti ifade ettiğimiz projeleri yapar diye dediğimizde, millet söylediğimiz her projeye dediyseniz yaparsınız dedi. Dolayısıyla milletimizin gözünde büyük bir güvenimiz var. Rabbimize Hamd olsun. ” dedi.

“SİZLER ÇOK GAYRET ETTİNİZ, ÇOK MÜCADELE ETTİNİZ, AKITMANIZ GEREKEN TERİNİZİ SON DAMLASINA KADAR AKITTINIZ”

Belediye ve Çekmeköy Teşkilatı olarak önemli başarıya imza attıklarını dile getiren Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Allah’ımıza Hamd-ü Senalar olsun. Evet kardeşlerim sizler çok gayret ettiniz, çok mücadele ettiniz, akıtmanız gereken terinizi son damlasına kadar akıttınız. Ama karşılığında da Rabbimin yardımıyla gerçekten bu ülkeye o verilen oylar size helal olsun dedirtecek şekilde hizmet eden bir AK Parti’nin kurucusu Recep Tayyip Erdoğan ve şu anki Başbakanımız ve değerli hocamızın ekibi olduğunuzu gösterdiniz. Emeklerinizin karşılığı işte bu. Onun için çok şükredeceğiz ve Rabbimin izniyle bunu arttıracağız” diye konuştu.

 

“YARIN YENİDEN SEÇİM OLSA ÜLKEMİZ İÇİN PARTİMİZ İÇİN İLK KEZ SEÇİME GİDİYOR GİBİ ÇALIŞMAYA HAZIRIZ”

Gecenin ev sahibi Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, teşkilatına seslenerek önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Kırıcı, “7 Haziran Genel Seçim sonrası aldığımız sonucu kendimize ders edinerek bir olacağız birlik olacağız, sen ben yok birlikte Türkiye olacağız diyerek girdiğimiz bu kutlu yolda İlelebet sürecek olan bu yürüyüşü bizden sonraki nesillere en güçlü şekilde devredebilmek, AK Parti hareketini hedefe ulaştırmak ve en önemlisi Ülkemiz için her türlü fedakârlığı ve sorumluluğu almamız gerektiğini önemli bir süreçten geçerek daha iyi anladık.

Bizler sorumluluklarımızı; bir dava bilinciyle, medeniyet endişesiyle, gelecek hayalleri ve kaygısı ile kuşanacak ve yine AK Parti’nin milletle buluşmasına aracılık etmek için çalışmalarımıza her zamankinden daha fazla önem ve özen gösterdik göstermeye de devam edeceğiz.

Ak Parti Çekmeköy olarak %52,6 oy oranı ile birinci parti olduk. Çekmeköy de oylarımızı 17 bin arttırarak 1 Kasım Genel seçiminde alnımızın akıyla çıktık ve yarın yeniden seçim olsa Ülkemiz için Partimiz için ilk kez seçime gidiyor gibi çalışmaya hazırız.

Sorumluluğumuzun sınırların ötesine kadar ulaştığını ve başarılı olmak zorunda olduğumuzu bilerek yeniden milletimizin iradesine başvuracağımız seçimlerde hep birlikte yeni Türkiye için ter dökeceğiz.

AK Parti hareketi her şeyden önce bir aşk, bir sevda, bir dava, bir gönül hareketidir. AK Parti iktidarının en büyük başarısı, bütün bir milleti tek bir yürek, tek bir güç haline getirmiş olmasıdır. Birlikte nasıl bugünlere geldiysek, hiç sarsılmadan, hiç ivme kaybetmeden geleceğe de aynı şekilde emin adımlarla yürümeye ve büyük zaferler kazanmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Danışma meclisine katılan milletvekilleri, Çekmeköy Teşkilatına seçimlerde gösterdikleri gayret ve elde edilen başarıdan dolayı teşekkür ettiler.

 

Haberimizi kullananlar lütfen kaynak gösterin..

selyus