Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 21 Mart 2017

Esat Kalay, “Şerife Bacı’nın torunları 16 Nisan’da evet rekoru kıracak”

“Kastamonu Evet diyor” temalı buluşmasında konuşmak üzere kürsüye gelen Üsküdar Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekili ve Üsküdar İlçe Seçim İşleri Koordinasyon Başkan Vekili Esat Kalay, “Bu referandum da; nasıl Çanakkale’de en çok şehit veren Şerife Bacı’nın torunları Kastamonular ise, 16 Nisan’da en yüksek oranda evet oyu verecek olan yine Kastamonulular olacak.”

Üsküdar Kastamonulular Yardımlaşma Derneği’nin (UKAYD) AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı ile birlikte organize ettiği “Kastamonu Evet diyor” temalı buluşmada aralarında vakıf, federasyon, dernek yetkilileri, kanaat önderleri ile işadamlarının da bulunduğu yoğun katılım oldu. Üsküdar Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekili Esat Kalay’ın öncülüğünde gerçekleşen kahvaltılı buluşmaya AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk de katılarak bir konuşma yaptı. Milletvekili Şentürk, yeni anayasa sürecinden bahsederek “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi”ni Kastamonulu hemşerilerine enine boyuna anlattı ve çok önemli bir süreçten geçildiğini, bu referanduma kimlerin hayır dediğinin altını da kalın puntolarla çizdi.

“ŞERİFE BACI’NIN TORUNLARI REKOR KIRACAK”

“Kastamonu Evet diyor” temalı buluşmasında bir konuşma yapmak üzere kürsüye gelen ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in selamını salonda bulunan yüzlerce Kastamonululara ileten Üsküdar Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekili ve Üsküdar İlçe Seçim İşleri Koordinasyon Merkezi Başkan Vekili Esat Kalay, “Bu referandum da; nasıl Çanakkale’de en çok şehit veren Şerife Bacı’nın torunları Kastamonular ise, 16 Nisan’da da en yüksek oranda evet oyu verecek olan yine Kastamonulular olacak. Bundan hiç şüphemiz yok. Bu referandum, bizi ya dünyanın en saygın ve en büyük ülkeleri arasında yerini aldıracak ya da bu haliyle devam etmesini sürdürecek. Bu sizin elinizde. Çocuklarınızın ve torunlarınızın aydınlık bir geleceği için sandığa gittiğinizde doğru karar vereceğinize inanıyorum.” diye konuştu. 

selyus