Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 30 Nisan 2018

Faruk Bilal Şener, meclis için yola çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran’da erken seçimin yapılacağını açıklamasının ardından aday adaylık müracaatları bütün hızıyla devam ediyor.

AK Parti’den 27. Dönem İstanbul 1. Bölge Milletvekilliği Aday Adaylığı için müracaat edenler arasında İstanbul siyasetinin önemli ismi Faruk Bilal Şener’de bulunuyor.

Siyasi duruşu ve beyefendiliği ile AK Parti İstanbul teşkilatlarında her zaman saygıyla anılan Şener, aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Üsküdar İlçe ve İstanbul İl Yönetimlerinde görev alan, 2011 Genel Seçimleri’nde Milletvekili Adayı olarak partisi için ter döken Şener şunları söyledi: “Kıymetli dostlarım, teşkilatımızda uzun yıllar birlikte çalıştığım değerli dava arkadaşlarım; 24 Haziran 2018 günü yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekilliği için Aday Adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Bu süreçte hayır dualarınızı bekler, tarihi bir öneme sahip olan 24 Haziran Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ülkemize, milletimize ve partimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak Faruk Bilal Şener’e çıktığı bu kutlu yolda başarılar dileriz.

selyus