Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 27 Şubat 2016

Fasl-ı Siyaset Faik Işık’ı ağırladı

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı, kendilerinin marka programı olan Fasl-ı Siyaset’ın 92. oturumda Fenerbahçelilerin gözbebeği Av. Faik Işık’ı konuk etti.

AK Parti Kadıköy Teşkilatının marka programı Fasl-ı Siyaset’in 92. oturumunun konuğu Av. Faik Işık oldu. İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in çok önemsediği ve hasasiyetle üzerinde durduğu Fasl-ı Siyaset programı sadece ülkemizde değil, uluslararası düzeyde de tanınmaya başladı. Başkan Şahin, 100. programda Kadıköy Teşkilatının kalbini durduracak bir sürpriz yapmayı düşünüyor.

”Yeni Anayasa Tartışmaları” konusunda, izleyenleri aydınlatan, bilgi ve tecrübelerini aktaran programın konuğu Av. Faik Işık, 82 Anayasasına değindi ve dünyadan örnekler verdi. Paralel Terör Örgütünün korkunç yüzünden de bahseden Işık, alkışlar arasında programın son bölümüne geçerek seyircilerin sorularını yanıtladı. Bu bölümde de çok hoş ilginç diyaloglar yaşandı.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin kapanış konuşmasında şunları söyledi: “Fasl-ı Siyaset’in 92. oturumunda Av. Faik Işık ile Kadıköylüleri buluşturmanın mutluluğunu yaşadık. Yeni Anayasa konusunun toplumda konuşulmasını, tartışılmasını istiyoruz. Bu minvalde bu güzel programı Kadıköylülere sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Muhteşem sunumuyla Fasl-ı Siyaset kitabımıza anlamlı bir sayfa ekleyen Faik Işık’a şükranlarımızı sunuyor, kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyoruz” dedi.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, programın sonunda isminin hat yazısıyla kaligrafi edildiği çini tabağı Av. Faik Işık’a takdim etti.

selyus