Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 31 Ağustos 2016

Fasl-ı Siyasette 15 Temmuz konuşuldu

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği ve 15 Temmuz darbe girişiminin konu olduğu 96. Fasl-ı Siyaset programına yoğun katılım oldu.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği 96. Fasl-ı Siyaset programına konuk olan AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

 Moderatörlüğünü AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in yaptığı programa Kadıköylüler yoğun ilgi gösterdi.

Fasl-ı Siyaset programının konuğu olan ve 15 Temmuz darbe girişimin köklerinin tarihe dayandığını ifade eden Temurci, “15 Temmuz, Türk darbeler tarihinin finalidir. Bu herhangi bir ideolojinin yada partinin değil milletin zaferidir. 15 Temmuz Türk siyasi tarihinde yeni bir başlangıçtır. Ayrıca bu zafer şehitlerimizin de zaferidir. O gün yaşananları iliklerimize kadar hissettik ancak bir sorun vaki; o gün ölemedik. Siyaset artık 15 Temmuz öncesi ve sonrası diye ikiye ayrılacaktır. O gece milleti birbirine kırdırmak isteyen güçlerin planları bitmedi. Bu yüzden uyanık olacak, teyakkuzda olacağız. Nöbetler bitse de her birimiz gönülden nöbetteyiz.” ifadelerini kullandı.

selyus